

رتبه برتر کشوری به انواع نان های سیستان و بلوچستان اختصاص یافت
سیستان و بلوچستان مدیر کل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان از رتبه برتر (خیلی خوب) نان استان در سطح کشور خبر داد.
وی گفت: برنامه ریزی برای ارتقای کیفیت نان از ماهاست که با تشکیل اکیپ های منظم نظارت و بازرسی ، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تأمین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندم ها و به تبع آن استحصال آرد مناسب شروع گردیده و هم اکنون نتیجه مطلوب مدنظر حاصل شده است.
سرگزی ادامه داد: بر این اساس نان لواش سیستان و بلوچستان امتیاز ۹۶، تافتون ۹۵.۶، نان بربری ۹۸ و سنگک امتیاز ۹۶.۶ کسب و در مجموع در ۲ بخش لواش و سنگک رتبه اول کشوری و در بخش نان بربری و تافتون پس از استان زنجان در رتبه دوم کشوری در سالجاری را کسب کرده است.
وی برگزاری دوره های آموزشی، نیروی انسانی ماهر، ماده اولیه به کار رفته در پخت نان، عدم استفاده از افزودنیهای غیر مجاز و افزایش نظارتها را از متغیرهای اصلی در کیفیت نان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد.
تاریخ: شنبه ٢٤ دی ١٤٠١ ساعت: ٠٩:٣٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|