چرا کیفیت گندم در مراکز خرید تضمینی، سنجیده نمیشود؟!
اختصاصی/ یکی از مولفهها و شاخصههای مهم کیفیت در گندم، میزان پروتئین دانه است که در روش خرید تضمینی، به این معیار توجه نمیشود.
وی افزود: علیرغم اینکه تامین این دستگاه باتوجه به وارداتی بودن، هزینهبر خواهد بود، در واقع جهت حمایت از کشاورز، دولت از اندازهگیری پروتئین هنگام خرید گندم، چشمپوشی میکند.
این کارشناس ادامه داد: البته برخی ادارات کل غله، دارای تجهیزات سنجش اعتبار پروتئین گندم هستند اما درمجموع با توجه به این مسأله و به منظور جلوگیری از تحویل گندم با افت غیراستاندارد به بخش آسیابانی، مسئولان آزمایشگاههای ادارات کل غله پس از اتمام عملیات خرید تضمینی، از انبارهای مختلف بازدید و نمونهبرداری میکنند و بر این اساس کیفیت گندمها به سه بخش ضعیف، متوسط و قوی تقسیم میشود و طبق فرمول اختلاط، گندمها به بخش آسیابانی تحویل داده خواهد شد.
به گفته وی، اختلاط گندم، وظیفه بخش آسیابانی است اما در صورتی که اداره کل غله از تجهیزات کافی برخوردار باشد، گندم اختلاط شده در اختیار کارخانههای آرد خواهد گذاشت و در غیر این صورت، گندم را جداگانه به واحدهای آسیابانی تحویل خواهد داد.
تاریخ: يکشنبه ١٢ ارديبهشت ١٤٠٠ ساعت: ١٣:٣٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|