چرا نانوایان اولویت واکسن کرونا نیستند؟!
اختصاصی/ همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، واحدهای صنفی نانوایی به جهت رفت و آمد و تجمع مکرر افراد در صفهای خرید نان، جزو مکانهای پرخطر از بابت شیوع و انتقال ویروس شناخته شدند.
بیژن نوروزی مقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در همین خصوص به غلات نیوز گفت: همان ابتدای شیوع ویروس در کشور، وزارت بهداشت نانواییها را یک مکان پرخطر برای انتقال زنجیره این ویروس اعلام کرد، در حالی که متأسفانه اقلام بهداشتی از سوی هیچ ارگانی در اختیار نانوایان قرار نگرفت و علیرغم افزایش سرسامآور هزینههای تولید برای نانوایان در مقابل ثبات نرخ نان، هزینه تأمین اقلام بهداشتی هم به هزینههای سربار نانوایان افزوده شد.
وی ادامه داد: در این شرایط که نانواییها جزو گروهها و مکانهای پرخطر هستند، تجمع مردم در صفهای نانوایی و عدم رعایت مقررات بهداشتی از سوی مردم، میتواند برای نانوایان هم خطرآفرین باشد. چرا در چنین شرایطی مسئولین نانوایان را نادیده میگیرند؟ چرا در چنین شرایط بحرانی، نانوایان را در اولویت واکسن کرونا قرار نمیدهند؟!
نورورزی مقدم در خاتمه گفت: نانوایان در شرایط و مواقع حساس، همواره پای کار بودهاند اما متأسفانه همیشه از سوی دولتها مورد بیمهری واقع شدهاند.
تاریخ: يکشنبه ٢٩ فروردين ١٤٠٠ ساعت: ١٢:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|