مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان سنتی استان تهران:
فعالیت 30 هزار واحد نانوایی مازاد در کشور/ نانوایی را از حالت تک کالایی خارج کنیم
قاسم زراعتکار اظهار کرد: به عقیده من در راستای کاهش هزینه واحدهای نان سنتی، باید به مرور در این حوزه تغییر ایجاد کرده و نانواییها را از حالت تک کالایی خارج کنیم به این صورت که تعدادی از واحدها تجمیع و تبدیل به مجتمعهای نان شوند تا از این طریق هزینههای تبعی تولید نان برای یک واحد کوچک تقلیل یابد.
وی افزود: هم اکنون 100 هزار واحد نانوایی در سطح کشور فعالیت میکنند که از این تعداد، 30 هزار واحد خبازی مازاد بر نیاز است.
زراعتکار ادامه داد: با این شرایط احداث واحد خبازی جدید، کارشناسی شده نیست و متأسفانه موجب افزایش موج تخلفها میشود. اگرچه ابتدای راه دولت جهت تأمین آرد یارانهای برای واحدهای متقاضی جدید، متعهد نمیشود اما با گذشت زمان، این واحدها تقاضای آرد یارانهای خواهند کرد چنانکه این تجربه را در گذشته شاهد بودهایم.
مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان سنتی استان تهران در ادامه گفت: متأسفانه باید گفت افرادی که اقدام به اخذ مجوز برای احداث واحد نانوایی میکنند اطلاع و آگاهی از شرایط حاضر صنف نانوایان ندارند و این مسأله نیز آینده واحدهای فعال و قدیمی را به خطر میاندازد. از سوی دیگر بدون شک احداث واحدهای نانوایی مازاد بر نیاز به کیفیت نان ضربه وارد خواهد کرد لذا برای ایجاد شرایط رقابتی برابر میان صنف در جهت ارتقای کیفیت نان، باید قبل از هر تصمیم و مصوبهای، یکسانسازی نرخ نان اتفاق بیفتد، در این صورت نانوای واقعی مشخص و نانوای غیرواقعی از چرخه فعالیت خارج خواهد شد.
تاریخ: شنبه ٢٨ فروردين ١٤٠٠ ساعت: ١٠:١٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|