نمره کیفیت خوبِ نان کشور در بهمنماه 99/بربری باکیفیتترین شد
ارزیابی مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران از کیفیت نان کشور در بهمنماه نشان میدهد انواع نان سنتیِ تولیدی نمرهی کیفیت گرفت و نان بربری با 87.94 درصد باکیفیتترین شناخته شد.
در این ارزیابی، نان بربری با نمرهی 87.94 درصد به عنوان باکیفیتترین شناخته شد و نان سنگک کیفیت 87.46 درصد، لواش 85.86 و تافتون 83.45 درصد نمرهی قابل قبول داشتند.
بر اساس این گزارش، در این ارزیابی، ۹۸۸ نمونه انواع نان سنتی در ۳۱ استان مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفت که نتایج این سنجش نشاندهنده کیفیت مطلوب در تولید نان در کشور است.
نمودار تغییرات ماهانه کیفیت انواع نان سنتی در طول یکسال از بهمن 98 تا 99 نیز نشان میدهد که کیفیت این نانها از نوسان زیادی برخوردار نبوده و میزان کیفیت سنگک، بربری و تافتون نسبت به بهمنِ 98 افزایش و نان لواش اندکی کاهشی بوده است.
تاریخ: شنبه ١٤ فروردين ١٤٠٠ ساعت: ٠٩:٣٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|