رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم مطرح کرد؛
دولت برای رفع دغدغههای نانوایان در سال ۱۴۰۰ با ما همگام شود
اختصاصی/ اتحادیه صنفی نانوایان حجیم و نیمه حجیم استان تهران، در سال ۱۳۷۹ از اتحادیه نانوایان سنتی تهران منفک و رسما به صورت مستقل فعالیت خود را آغاز نمود.
محمدجواد کرمی که از ریاست وی در اتحادیه نانهای حجیم و نیمهحجیم بیش از یک دهه میگذرد، در گفتوگو با غلات نیوز در خصوص اهم اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه و کیفیسازی نانهای حجیم و نیمهحجیم در یک دهه اخیر اظهار کرد: در سال ۲۰۰۶، عضو اتحادیه جهانی نان در نمایشگاه ایبا مونیخ شدیم و از آن سال تاکنون، نانوایان ما در ۹ دوره آموزشی آکادمی ملی نان آلمان شرکت کردهاند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامههای متعدد با اتحادیه جهانی نان در راستای ورود دانش و تکنولوژی سبک تولید نان اروپایی به کشور گفت: قطع به یقین ارتباط و تعامل ما با اتحادیه جهانی نان، تاثیری شگرف در راستای افزایش کیفیت و توسعه تنوع محصولات برجای گذاشته است و خوشبختانه امروز نیز شاهد این اتفاق در صنعت نانهای حجیم و نیمهحجیم کشور هستیم.
کرمی ادامه داد: با پیگیریهای اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم و نیز همکاری و تعامل کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و مرکز پژوهشکده غلات، آکادمی ملی نان ایران را به عنوان بزرگترین مرجع آموزشی نانوایان در کشور به ثبت رساندیم؛ متاسفانه باید گفت در بخش نان، معضل عدم آموزش به وضوح حس میشود و به دلیل این خلا و بیتوجهی به این موضوع مهم و بزرگ، در طول سالهای اخیر شاهد ورود افراد ناکارآمد و غیرحرفهای به صنعت نان بودهایم که این مسأله قطعا اثرات سوء خود را بر کیفیت نان به جای خواهد گذاشت.
به گفته وی، باتوجه به اهمیت مقوله آموزش در صنعت تخصصی و حساس نان در کنار آکادمی ملی نان ایران، اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم اختصاصاً آموزشگاهی را راهاندازی نموده که فعالیت خود را به زودی آغاز خواهد کرد.
صنعت نانهای حجیم و نیمهحجیم در کشور با ورود کافهنانها مدرن شد
در چند سال اخیر با الگوبرداری از سبک اروپایی در حوزه نان، پای کافهنانها به کشورمان باز شده است که علاوه بر ایجاد بستر اشتغالزایی در کشور، با ارائه محصولات متنوع و مدرن، گامی رو به جلو در جهت توسعه و پیشرفت صنعت کشورمان به شمار میآیند؛ کرمی در این خصوص اظهار کرد: متاثر از شرکت در آکادمی جهانی نان، کم کم برای ایجاد کافهنانها در کشور بسترسازی شد و خوشبختانه امروز شاهد رونق و تقاضا برای ایجاد کافهنانها و همچنین استقبال مردم هستیم.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم در ادامه تصریح کرد: یکی از اقدامات صورت گرفته در 10 سال اخیر، راهاندازی اپلیکشین رجا است که نانوایان میتوانند از طریق این اپلیکیشن، مواد اولیه مورد نیاز خود را سفارش دهند تا از طریق شرکت تعاونی با قیمت مناسب در اختیارشان قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: طی برههای که عرضه مواد اولیه به خصوص روغن و شکر در بازار محدود و با کمبود مواجه بود، خوشبختانه اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم توانست ۵۰ تا ۷۰ درصد مواد اولیه مورد نیاز اعضا را تامین نماید و سعی ما این است که در سال۱۴۰۰، اعضای صنف هیچگونه مشکلی در تامین مواد اولیه مورد نیاز نداشته باشند.
نانوایان، سربازان خط مقدم کرونا
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم اظهار کرد: در سالی که رو به پایان است، همکاران ما علیرغم همه مشکلات و دغدغهها و شیوع ویروس کرونا در کشور، با وجود اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحدهای نانوایی سختتر و حساستر است، همواره پای کار بودند و همانند سرباز، انجام وظیفه کردند و از آنها متشکریم و برای نانوایان سراسر کشور، آرزوی سلامتی داریم.
کرمی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نانوایان با شرایط سخت اقتصادی روبهرو هستند و از دولت انتظار میرود در این شرایط، آنها را تنها نگذارد و نگاهش به این صنف، حمایتی باشد؛ اگر دولت قصد افزایش نرخ نان را ندارد، در سایر بخشها هزینههای تحمیلی به نانوایان را جبران کند، بدون شک بیتوجهی به نیازهای نانوایان در مقابل تحمیل فشارهای اقتصادی، نانوا را برای تولید نان باکیفیت، بیانگیزه خواهد کرد.
وی در پایان گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۰، دولت در راستای رفع مشکلات و نگرانیهای صنف با ما همگام شود و اقداماتی شایسته برای نانوایان صورت گیرد تا گوشهای از زحمات و تلاشهای این صنف، علیرغم وجود مشکلات و موانع، جبران شود.
تاریخ: چهارشنبه ٢٧ اسفند ١٣٩٩ ساعت: ٠١:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|