چرا ثبات نرخ نان به کیفیت ضربه میزند؟!
علاوه بر کیفیت مواد اولیه، نقش نیروی انسانی در تولید نان باکیفیت بسیار پررنگ است. حال این روزها به دلیل عدم توان مالی، کارفرمایان نانواییهای سنتی متاسفانه از این مسأله مهم چشمپوشی کرده و برای پرداخت دستمزد کمتر، مجبور به استخدام کارگران غیرحرفهای و حتی غیرمرتبط در نانواییهایشان هستند.
واحد نانوایی، یک بنگاه اقتصادی است و بر این اساس، کارفرما برای تامین هزینههایش باید از درآمدی منطقی و مناسب برخوردار باشد اما ثبات نرخ نان در مقابل افزایش روزافزون همه هزینههای تولید، منجر به چشمپوشی کارفرما از هزینهکرد در برخی بخشهای تولید خواهد شد که استخدام کارگر غیرحرفهای به جای شاطر حرفهای نیز یکی از همانها است!
بیژن نوروزی مقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: بحران کارگر، زمانی ایجاد میشود که کارفرما از پرداخت حق و حقوق کارگر عاجز بماند.
وی افزود: در حال حاضر یک کارگر بنا روزانه حداقل۲۵۰ هزار تومان دستمزد دریافت میکند در حالی که سختی کار یک کارگر نانوایی بیشتر است و با این شرایط مسلما کارگر نانوایی از کارفرما توقع دستمزد بالاتر دارد و وقتی پرداخت حقوق کافی از توان کارفرما خارج است، کارگر از این حرفه مهاجرت میکند.
نوروزی مقدم در ادامه تصریح کرد: کارفرما مجبور است برای صرفهجویی در هزینههای تولید، از کارگر بیتجربه و غیرحرفهای استفاده کند اما متاسفانه ضرر این کار را در نهایت مردم میبینند چرا که کیفیت و سلامت نان از بین خواهد رفت.
تاریخ: سه شنبه ٧ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٥٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|