جامعه در مصرف نان سلیقهمحور است نه سلامتمحور!
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز، بر اساس آمار پژوهشکده غلات کشور، در گذشته ۳۰ درصد نان مصرفی مردم جامعه سنگک و۷ درصد نان لواش بوده است اما در حال حاضر۳۰ درصد از سهم نان مصرفی جامعه لواش و تنها ۷ درصد نان سنگک است.
در حال حاضر اصلاح الگوی مصرف نان در جامعه یک نیاز اساسی و ضروری است و متاسفانه در طول سالها با اتخاذ تصمیمهای اشتباه و به فراموشی سپردن اهمیت سلامت مهمترین غذای جامعه، رفته رفته گرایش به مصرف نانهای سفید در جامعه نهادینه شده بنابراین بسیار ضروری است که در راستای افزایش آگاهی عمومی جامعه برای مصرف نان سالم سبوسدار، گامهای اساسی و عملیاتی برداشته شود.
تولید اجباری نان سنگک با آرد ۷ درصد سبوسگیری شده در قالب تصویب یک قانون، تهیه و پخش کلیپهای آموزشی، دعوت از پزشکان، کارشناسان و متخصصان صنعت نان برای ارتقای آگاهی عمومی جامعه از طریق رسانه ملی و همچنین نصب بنرهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی در خصوص معایب مصرف نانهای سفید و فواید نان سبوسدار در معابر اصلی، از جمله راهکارهایی است که میتواند در تغییر و اصلاح الگوی مصرف نان در جامعه اثرگذار باشد و افزایش قابل توجه آمار بیماریهای غیرواگیر در جامعه با توجه به نقش پررنگ نان در سبد غذایی جامعه، زنگ هشداری است تا متولیان نان هرچه سریعتر برای اصلاح الگوی مصرف، وارد عمل شوند.
خبرنگار: سیمین باقری
تاریخ: شنبه ٤ بهمن ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٢٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|