دوره آموزش مجازی برای نانوایان استان فارس برگزار شد
دوره های آموزش مجازی نانوایان طی دو روز و برای 57 نفر از نانوایان استان فارس به منظور ارتقای سطح آگاهی و بالا بردن توانمندی در پخت و تولید نان برگزار شد.
جباری اظهار کرد: در این دوره های آموزشی به مباحثی مانند تعریف نان، تقسیم بندی نان در دو دسته مسطح و حجیم، فرآیند تولید نان و شرح مواد مورد استفاده در نان از جمله آب و آرد و نمک و مخمرهای صنعتی و خمیرترش و انواع بهبود دهنده ها پرداخته شد .
وی افزود: همچنین به نحوه عمل آوری خمیر و مدت زمان بهینه مخلوط کردن مواد و مرحله تخمیر و چانه گیری و شکل دهی به خمیر برای انواع نان های سنتی سنگک، بربری، لواش و تافتون که از طریق دست یا ماشین آلات صورت می پذیرد تا نانی با ویژگی های ظاهری و حسی مناسب از لحاظ اصول کنترل کیفی در اختیار مشتری قرارگیرد نیز پرداخته شد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس از مهمترین مباحث پرداخته شده در این دوره های آموزشی را رعایت بهداشت کار، طبق قوانین و مقررات بهداشتی دانست و گفت: در این مبحث همه ی کارکنان در محیط کار می بایست موازین بهداشتی رعایت کنند که در حال حاضر نیز با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا رعایت این اصول و استفاده از ماسک از اهمیت بیشتری برخوردار است.
تاریخ: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٩ ساعت: ١١:٤٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|