ثبت نمره کیفیت خوب برای نانهای سنتی کشور در آبان
گزارش سنجش کیفیت نان در آبانماه سال جاری نشان میدهد که کیفیت نان از روند نسبتا ثابتی برخوردار بود و میانگین کیفیت 4 نوع نان سنتی نمره 84.6 نمره را به خود اختصاص داد.
حیدرعلی نصر گفت: نتیجهی سنجش کیفیت، برای سنگک نمرهی 87.42 ، بربری 88.69 ، تافتون 80.57 و لواش 85.51 ثبت شد و نان بربری به عنوان باکیفیت ترین نان تولیدی در آبانماه شناخته شد.
نصر افزود:سنجش کیفیت انواع نان سنتی تولید شده در کشور در هر ماه - با استاندارد نمونه برداری شماره 2628 انواع نان سنتی و شماره 2628 ویژگیها و روشهای آزمون از نظر شکل، ویژگی سطح رویی و زیرین نان، بافت، قابلیت جویدن، عطر، بو و طعم اندازهگیری میشود.
سرپرست مرکز پژوهشهای غلات گفت: جوش شیرین، بلانکیت و مواد خارجی و کپکزدگی مطابق استاندارد 2628 از مواد غیرقابل قبول برای تولید انواع نان است.
او عنوان کرد: نمره 100 تا 90 نمره خیلی خوب، 89.99 تا 80 نمره خوب، 79.99 تا 60 نمره متوسط و کمتر از 60 نیازمند ارتقای کیفی در این ارزیابی هستند که نانهای تولیدی در آبانماه با نمرهی 84.6 در رتبهی کیفیت خوب قرار گرفت.
نصر خاطر نشان کرد: در آخرین ارزیابی (در آبانماه) 171 نمونه نان سنگک، 211 نمونه بربری، 364 نمونه تافتون و 325 نمونه لواش با روش نمونهگیری با در نظر گرفتن پراکنش واحدهای نانوایی و تولیدات نانوایی نمونهبرداری و آزمایش شدند.
تاریخ: دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|