رئیس اتحادیه نانوایان شاهینشهر مطرح کرد:
تولید نان سنگک با آرد 7 درصد سبوسگیری شده باید اجباری شود
محمدعلی فراستی گفت: متأسفانه در سامانههای خرید آرد، آرد 7 درصد سبوسگیری شده برای نان سنگک تعریف نشده در حالی که اصل نان سنگک با آرد 7 درصد سبوسگیری شده است و تولید سنگک با این آرد باید اجباری شود.
رئیس اتحادیه نانوایان شاهینشهر در گفتوگو با غلات نیوز اظهار کرد: از قدیمالایام سنگک به عنوان یک نان سبوسدار تعریف شده که جنبه دارویی داشته و حاوی ارزش غذایی بالایی بوده است در حالی که متأسفانه رفته رفته در طول سالها از ارزش غذایی این نان غنی کاسته شده و برخی نانوایان با سوءاستفاده و برای جلب رضایت مردم، نان سنگک را با آردهای 15 و 18 درصد سبوسگیری شده تولید میکنند.
فراستی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ تولید و مصرف نان سنگک سبوسدار ادامه داد: متأسفانه اتحادیه اهرمی برای ترغیب نانوایان به نان سنگک با آرد 7 درصد ندارد اما در صورتی که فقط همین آرد در سامانه برای نان سنگک تعریف شود، نظارت و کنترل ما در این راستا دقیقتر خواهد بود.
رئیس اتحادیه نانوایان شاهینشهر در ادامه تصریح کرد: غالباً بازرسان سازمان صمت و سایر دستگاههای نظارتی اطلاعات تخصصی از آرد و نان ندارند و باید از اتحادیه صنف بخواهند تا کنترل و نظارت دقیق بر واحدهای نانوایی داشته باشند.
تاریخ: شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٢:٠٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|