صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

  شناخت بهبوددهنده‌ها و عملکرد آن‌ها در فرایند تولید آرد و نان، قبل از استفاده، ضروری است

  اختصاصی/ مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در خصوص شرایط استفاده از بهبوددهنده‌ها در واحدهای خبازی اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهنده‌ها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آن‌ها کاملا عکس بعضی دیگر عمل می‌کنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آن‌ها ضروری است.

            

نسرین صاحبی در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: واژه بهبود‌دهنده یا اصلاح‌کننده به موادی گفته می‌شود که به منظور بهبود و اصلاح برخی خواص خمیری و کیفیت نهایی نان به آرد گندم افزوده می‌شود. در صنایع آرد و نان، استفاده از این واژه کاملا معمول بوده و غالباً شامل چندین جزء به همراه یک حامل است که به توزیع و پخش اجزا کمک کرده و نیز باعث سهولت استفاده از تمامی اجزای موجود در ترکیب بهبود‌دهنده می‌شود.
وی افزود: بهبوددهنده‌ها باعث افزایش کیفیت نان و قابلیت ماندگاری آن می‌شوند. از مزایای بهبود‌دهنده‌ها در خمیر، این است که به گسترش خمیر سرعت بخشیده و زمان ورآمدن خمیر را کاهش می‌دهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می‌سازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می‌کند.
صاحبی با بیان اینکه بهبود‌دهنده‌ها با اثرات اختصاصی برای تهیه نان‌ها ارائه شده و باعث رفع عیوب نان می‌گردند، اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهنده‌ها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آن‌ها کاملا عکس بعضی دیگر عمل می‌کنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آن‌ها ضروری است.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در ادامه تصریح کرد: به طور مثال بعضی از بهبوددهنده‌ها موجب تقویت خمیر و بعضی دیگر موجب کاهش استحکام خمیر می‌شود و به دلیل نداشتن شناخت کافی از نوع آرد و همچنین عملکرد بهبود‌دهنده‌ها، رسیدن به یک خمیر و پخت عالی نان، امکان‌پذیر نیست.
صاحبی ادامه داد: توصیه ما این است که افزودنی‌ها و بهبودهنده‌ها در محیط کارخانه و تحت نظر مدیران کنترل کیفیت آزمایشگاه واحدهای آسیابانی افزوده شوند البته شناخت این مواد برای نانوایان بسیار ضروری است و لازم است در دوره‌های مهارت‌آموزی به صورت تخصصی آموزش‌های لازم در این خصوص به نانوایان داده شود.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٤٨

 


خروج




دستورالعمل خرید توافقی گندم در سال۱۴۰۳ ابلاغ شد

دستورالعمل خرید گندم داخلی توسط بخش غیر دولتی (خرید توافقی) در سال ۱۴۰۳، برای اجرا در مراکز خرید ۳۱ استان کشور، توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران ابلاغ شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...