صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

  شناخت بهبوددهنده‌ها و عملکرد آن‌ها در فرایند تولید آرد و نان، قبل از استفاده، ضروری است

  اختصاصی/ مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در خصوص شرایط استفاده از بهبوددهنده‌ها در واحدهای خبازی اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهنده‌ها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آن‌ها کاملا عکس بعضی دیگر عمل می‌کنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آن‌ها ضروری است.

            

نسرین صاحبی در گفت‌وگو با غلات نیوز اظهار کرد: واژه بهبود‌دهنده یا اصلاح‌کننده به موادی گفته می‌شود که به منظور بهبود و اصلاح برخی خواص خمیری و کیفیت نهایی نان به آرد گندم افزوده می‌شود. در صنایع آرد و نان، استفاده از این واژه کاملا معمول بوده و غالباً شامل چندین جزء به همراه یک حامل است که به توزیع و پخش اجزا کمک کرده و نیز باعث سهولت استفاده از تمامی اجزای موجود در ترکیب بهبود‌دهنده می‌شود.
وی افزود: بهبوددهنده‌ها باعث افزایش کیفیت نان و قابلیت ماندگاری آن می‌شوند. از مزایای بهبود‌دهنده‌ها در خمیر، این است که به گسترش خمیر سرعت بخشیده و زمان ورآمدن خمیر را کاهش می‌دهد و آن را نسبت به شرایط مختلف آب و هوایی و دمایی مقاوم می‌سازد و از وا رفتن خمیر در مرحله تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می‌کند.
صاحبی با بیان اینکه بهبود‌دهنده‌ها با اثرات اختصاصی برای تهیه نان‌ها ارائه شده و باعث رفع عیوب نان می‌گردند، اظهار کرد: کاربرد همه بهبوددهنده‌ها مشابه یکدیگر نبوده و بعضی از آن‌ها کاملا عکس بعضی دیگر عمل می‌کنند بنابراین قبل از استفاده، شناخت عملکرد آن‌ها ضروری است.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت سراوان در ادامه تصریح کرد: به طور مثال بعضی از بهبوددهنده‌ها موجب تقویت خمیر و بعضی دیگر موجب کاهش استحکام خمیر می‌شود و به دلیل نداشتن شناخت کافی از نوع آرد و همچنین عملکرد بهبود‌دهنده‌ها، رسیدن به یک خمیر و پخت عالی نان، امکان‌پذیر نیست.
صاحبی ادامه داد: توصیه ما این است که افزودنی‌ها و بهبودهنده‌ها در محیط کارخانه و تحت نظر مدیران کنترل کیفیت آزمایشگاه واحدهای آسیابانی افزوده شوند البته شناخت این مواد برای نانوایان بسیار ضروری است و لازم است در دوره‌های مهارت‌آموزی به صورت تخصصی آموزش‌های لازم در این خصوص به نانوایان داده شود.

 

                                     تاریخ:      دوشنبه ٢٢ دی ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٤٨

 


خروج




پربازدیدترین

رکوردی دیگر برای کانادا در حمل و نقل ریلی غلات

راه آهن ملی کانادا (CN) برای دهمین ماه متوالی رکورد انتقال بیش از 84/2 میلیون تن غلات کانادایی و غلات پردازش شده را زد. این مقدار، حجم غلات انتقال یافته در فصل 2021-2020 را از طریق راه آهن به 5/14 میلیون تن رساند که 2 میلیون تن بیشتر از رکورد قبلی است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۷,۰۵۹ down
chf فرانک سويس ۴۷,۱۰۷ down
sek کرون سوئد ۴,۹۹۴ down
nok کرون نروژ ۴,۹۰۱ down
dkk کرون دانمارک ۶,۸۱۸ down
inr روپيه هند ۵۷۵ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۷۰۳ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۱۸۶ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۴۱۸ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۷ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۰ down
cad دلار کانادا ۳۳,۰۲۳ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۹۸۴ down
zar راند ۲,۷۵۹ up
try لير ترکيه ۵,۶۲۲ down
rub روبل روسيه ۵۷۲ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۷ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۳۰۰ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۵۷۳ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۹۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۱۲ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۷۱۲ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۰۳۷ up
lyd دينار ليبی ۹,۴۴۹ down
cny یوان چين ۶,۴۸۱ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۹,۵۷۳ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۴۰۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۰۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ up
eur یورو ۵۰,۷۲۲ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۰۱۶ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۷۵۳ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۹ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۵۰۲ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۶ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۴۵۳ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
زرین خوشه
آرد اطلس
رفیعیان
جوانه شوشتر
فدک رودان
صدف هرمزگان
الیگودرز
مرشدی
نهاوند
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...