جای خالی آموزش، مقصر اصلی نان ناسالم و بیکیفیت؟!
با توجه به اینکه نانوایان مسئولیت تأمین مهمترین غذای جامعه را بر عهده دارند، آموزش در جهت ارتقای آگاهی این صنف از اهمیتی بسیار ویژه برخوردار است. بهداشت و ایمنی، ارتقا و حفظ کیفیت نان و آشنایی با انواع افزودنیها از مهمترین اصولی است که نانوایان باید با آن آشنایی داشته باشند که قطعاً در صورت آموزش، این مهم محقق خواهد شد.
حال سؤال ما از متولیان نان این است که چرا مقوله مهم آموزش نانوایان در کشور چندان جدی و مهم تلقی نمیشود؟! هرچند در سنوات اخیر با ایجاد آکادمی ملی نان ایران، در راستای ایجاد بستر آموزشی برای نانوایان کشور تلاشهایی شده اما متأسفانه کوتاهی متولیان نان در سنوات گذشته، مستقیماً سلامت جامعه را نشانه گرفته است.
تاریخ: شنبه ٢٠ دی ١٣٩٩ ساعت: ١٠:١٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|