صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  ضرورت استانداردسازی رطوبت نان‌های صنعتی پیش از بسته‌بندی

  اختصاصی/ نان بلافاصله پس از فرایند پخت و خارج شدن از تنور یا فر، دستخوش تغییراتی می‌شود که اصطلاحا آن را «بیات شدن» می‌نامند.

            

یکی از راه‌های جلوگیری از بیات شدن نان به ویژه نان حجیم، نوع بسته‌بندی آن است که باید به گونه‌ای باشد که نفوذ بخار آب در آن به حداقل ممکن برسد، بر این اساس رعایت استاندارد خنک کردن نان قبل از عمل بسته‌بندی در کارخانه‌های نان صنعتی، ضروری است.
هدف از خنک کردن نان، در واقع حفظ کیفیت مطلوب آن است که با استفاده از دستگاه‌های خنک‌کننده مخصوص واحدهای نان صنعتی انجام می‌گیرد.
با توجه به اینکه نان به دلیل داشتن رطوبت زیاد، محیطی مستعد برای رشد کپک‌ها است، اگر بخار آب به طور کامل در بسته نان محبوس شود، زمینه برای فعال شدن کپک‌ها فراهم خواهد شد لذا بسته‌بندی نان‌های صنعتی باید به گونه‌ای باشد که فرایند کپک‌زدگی و بیاتی نان را به تعویق بیندازد.
نوری، مدیرعامل نان صنعتی مزرعه در گفت‌وگو با غلات نیوز در این خصوص تصریح کرد: به طور استاندارد، نانی که به روش صنعتی تولید می‌شود، باید خنک شده و رطوبت آن به حد استاندارد برسد و سپس بسته‌بندی شود.
وی افزود: در صورتی که رطوبت نان داخل بسته‌بندی به حد استاندارد رسیده باشد، در مواجهه با دمای محیط ماشین‌های مخصوص حمل و نقل و فروشگاه‌های عرضه، ذرات ریز آب داخل نان صنعتی بسته‌بندی شده پدیدار نخواهد شد.
نوری ادامه داد: غالبا ممکن است در شرایطی که قطرات آب در بسته‌های نان صنعتی انباشت می‌شود، دلیل آن عدم رعایت استاندارد زمان خشک شدن نان پیش از بسته‌بندی باشد که در این صورت یعنی رطوبت نان به حد استاندارد نرسیده و بسته‌بندی شده است.
به گفته این تولیدکننده نان صنعتی، پروسه کاهش رطوبت نان به حد استاندارد پیش از بسته‌بندی، یکی از مراحل ضروری در فرایند تولید و عرضه نان‌های صنعتی است که تولیدکنندگان باید به آن توجه کنند.
به طور کلی بارها به معایب قرارگیری نان داغ در بسته‌بندی‌های پلاستیکی اشاره کرده‌ایم و باتوجه به معایب این مسأله، لازم است در کارخانه‌های نان صنعتی به پروسه استانداردسازی رطوبت نان پیش از بسته‌بندی توجه شود.

 

                                     تاریخ:      سه شنبه ٩ دی ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٠٨

 


خروج




پربازدیدترین

سیاست‌گذاری ثابت در یک بازه زمانی مشخص اما نه کوتاه و حذف قانون بازگشت ارزی، دو نیاز مهم برای بازگشایی مسیر صادرات آرد پیش روی آسیابانان ایرانی

اختصاصی/ مهرزاد جمشیدی گفت: نیازمند برنامه‌ریزی جامع در حوزه صادرات آرد هستیم و اولین گام در این راستا، اجتناب از نرخ‌گذاری دستوری در حوزه خرید گندم و فروش آرد با درصد استحصال آن است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۲/۰۹/۱۸
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۶۵۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۶۶۸ down
sek کرون سوئد ۴,۰۰۴ down
nok کرون نروژ ۳,۸۴۸ up
dkk کرون دانمارک ۶,۰۵۳ down
inr روپيه هند ۵۰۴ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۱۷۲ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۱۴,۷۸۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۲۸,۹۸۷ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۷۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۰۹۲ up
cad دلار کانادا ۳۰,۸۸۸ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۵,۶۹۰ down
zar راند ۲,۲۱۳ down
try لير ترکيه ۱,۴۵۰ down
rub روبل روسيه ۴۵۷ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۲۱۱ up
syp لير سوريه ۰۴ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۵۸۵ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۹۸ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۳۸,۱۸۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۱,۲۸۴ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۱,۴۴۰ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۱۰,۴۶۰ down
lyd دينار ليبی ۸,۷۱۴ down
cny یوان چين ۵,۸۶۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۱۸,۲۱۹ down
myr رينگيت مالزی ۸,۹۹۹ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۱,۸۳۷ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۵,۱۳۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۱۵۳ up
gel لاری گرجستان ۱۵,۷۶۱ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۶۹۹ down
afn افغانی افغانستان ۶۰۷ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۲,۷۴۷ eq
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۷۵,۶۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۸۴۵ up
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۸۸ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت آرد ونان در استان مطلوب است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان:
از سال ۸۸ تا کنون حتی یک ریال هم بابت طرح اجباری غنی‌سازی آرد با آهن دریافت نکردیم مدیرعامل کارخانه آرد فجر سنندج در گفت‌وگو با غلات نیوز:
ترویج فرهنگ نان کامل در جشنواره نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمان مطرح کرد:
اجرای طرح غنی‌سازی آرد و نان در سطح خراسان جنوبی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خبر داد:
نگران نانوایی های سوپر آزاد هستیم! مدیرعامل اتحادیه خبازان استان گلستان:
با اصلاح قیمت نان موافق هستیم استاندار همدان خبر داد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

مرشد گوهر
اینستا
کارخانه آرد سپیدان
آرد سفید ارمغان
آرد جوانه
آرد جیرفت
طراوت میاندوآب
آرد بیژن بجنورد
شرکت توان الکترونیک
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
آرد سرچشمه شاهرود
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...