صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  واکنش وزارت بهداشت به ویدیوی آثار آرد نامرغوب بر دستان نانوا

  مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به عوارض پوستی افزودنی‌های غیرمجاز به آرد، گفت: علاوه بر مشکلات پوستی که می‌تواند پوست دست نانوا را تحت تأثیر قرار دهد، برای مصرف کننده نان تهیه شده از آرد با افزودنی غیرمجاز نیز ممکن است مشکلات گوارشی و سوءهاضمه اتفاق افتد.

            

به گزارش غلات نیوز از ایمنا، دکتر زهرا عبداللهی، در واکنش به ویدئو منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر حساسیت پوستی دست یک نانوا به دلیل استفاده از آرد نامرغوب، گفت: فیلم‌های اینچنینی و پخش شدن آنها در فضای مجازی موضوع جدیدی نیست، این بحث مربوط به مشکلاتی است که در زنجیره تأمین آرد، نان و گندم وجود دارد.
وی افزود: یکی چالش‌های موجود در این زمینه بحث کیفیت گندم به لحاظ میزان گلوتن است که این موضوع به جهاد کشاورزی بازمی‌گردد و این سازمان مسئولیت کار بر گندم را دارد تا گلوتن آن در حد استاندارد باشد. در مرحله بعد، آرد باید متناسب با استانداردهایی تولید شود که این مسئولیت بر عهده وزارت صمت است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به استاندارهای تعریف شده در سنجش کیفیت آرد، اظهار کرد: بر این اساس مشخص شده است که در صورتی که آرد ضعیف باشد، برخی مواد افزودنی و یا بهبود دهنده به آن اضافه شود، این مواد مانند اسید اسکوربیک می‌تواند در حد تعریف شده‌ای به آرد اضافه شود.
وی بروز حساسیت پوستی در فیلم‌های پخش شده در فضای مجازی را اینگونه تشریح کرد: ممکن است از افزودنی‌های غیرمجاز برای آرد در کارخانه استفاده شود که این موضوع به پایش و نظارت آرد در کارخانه‌ها بازمی گردد و وزارت صمت باید به آن بپردازد. اگر بهبود دهنده‌ای که قرار است به آرد اضافه شود استاندارد نباشد طبعاً عوارضی را درپی خواهد داشت.

عبداللهی ادامه داد: گاهی نیز مشکلات اینچنینی آرد را به بحث غنی‌سازی آن با آهن و اسیدفولیک ربط می‌دادند که سخن علمی نیست و حساسیت پوستی ایجاد شده در دست نانواها به دلیل وجود افزودنی‌های غیرمجازی است که در کارخانه‌ها به آرد اضافه می‌شود.
وی به ایسنا گفت: ممکن است اختلالات گوارشی و سوءهاضمه نیز برای مصرف کنندگان این نان به وجود آید؛ اینکه به جای اسید اسکوربیک از ماده غیرمجازی مانند اسید سیتریک استفاده شود می‌تواند اختلالات گوارشی هم برای مصرف کننده به دنبال داشته باشد.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٥ آبان ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٠٦

 


خروج




سیلوهای بخش خصوصی در انتظار گندم!/ عدم تحویل به‌موقع گندم از سوی بخش خصوصی، کذب است

به گفته یک مقام مسئول، بخش خصوصی امسال هم مانند روال هرساله وارد عملیات خرید تضمینی شده منتها با توجه به کاهش چشمگیر خرید تضمینی گندم در سال جاری، عملا بخش خصوصی هم مشارکت چندانی ندارد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۹,۲۷۶ down
chf فرانک سويس ۴۶,۷۰۱ down
sek کرون سوئد ۵,۰۴۵ down
nok کرون نروژ ۵,۰۳۰ down
dkk کرون دانمارک ۶,۸۳۴ down
inr روپيه هند ۵۷۴ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۹,۶۲۸ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۹۷۱ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۲۷۲ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۳ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۳۴,۵۳۴ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۹۲۰ down
zar راند ۳,۰۵۹ down
try لير ترکيه ۵,۰۱۴ up
rub روبل روسيه ۵۸۲ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۹ eq
syp لير سوريه ۳۴ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۳۲۳ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۶۶۴ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۵۷ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۲۰ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۶ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۶۶۴ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۱۱۷ up
lyd دينار ليبی ۹,۴۲۴ up
cny یوان چين ۶,۵۶۵ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۵,۱۱۶ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۰۴ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۶۱۳ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ up
eur یورو ۵۰,۸۱۹ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۳۲ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۲۵۱ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۵۸ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۵ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۹۴۰ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۲ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۸۸۶ down
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۶۸۴ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۲۳ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

مدیریت چندگانه، مشکلات این‌چنینی به وجود می‌آورد/ وزن چانه از حد استاندارد خارج شده! مدیرعامل شرکت تعاونی نانوایان تهران در انتقاد به عدم اصلاح نرخ نان:
کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

سورک
اینستا
پیشرفت پخت سحر
سینا
آذر غله
اتحادیه نانهای صنعتی
اتحادیه نانهای حجیم
زرین خوشه
گل آرد زاگرس
ماشین سازی لک
بهمنی
خوشه ذهاب
پارس ترک سیلو
سرو
بهنان
آرد گرگان
میلاد آذربایجان
شمس آذر
مرشدی
رفیعیان

گالری ویدئو آرشیو ...