مدیرکل غله استان کرمانشاه در بازدید میدانی از واحدهای نانوایی استان کرمانشاه مطرح کرد:
تامین آرد واحدهای خبازی استان بهتر از هر زمان دیگری در حال انجام است
اختصاصی/ ماشاءا... ارویسی گفت: ذخایر راهبردی استان کرمانشاه در بهترین حالت ممکن قرار دارد.
ارویسی با اشاره به فعالیت دوهزار واحد نانوایی و 14 کارخانه آردسازی در سطح استان کرمانشاه، کیفیت آرد و نان را در این استان مطلوب دانست و گفت: افزایش کیفیت نان به عوامل متعددی بستگی دارد که نیمی از آن مربوط به کیفیت مواد اولیه از جمله کیفیت گندم و آرد و نیمی دیگر مربوط به استاندارد بودن دستگاههای پخت نان و مهارت شاطر است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در خاتمه تاکید کرد: ما همواره بر ارتقای کیفیت آرد، استانداردسازی دستگاههای پخت نان و افزایش مهارت شاطر در زمان آمادهسازی خمیر و پخت نان تاکید میورزیم.
تاریخ: دوشنبه ٥ آبان ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|