در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
نارضایتی نانوایان سنندج از کیفیت آرد/ انتقاد از رستورانهایی که سهمیه آرد یارانهای میگیرند!
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان سنندج از کیفیت پایین آرد در استان کردستان انتقاد کرد.
وی افزود: مسئولین درباره مصرف نمک در نانواییها سختگیری میکنند در حالی که به دلیل کیفیت پایین و سستی زیاد آرد، نانوایان مجبورند مصرف نمک را بالا ببرند تا نان مورد درخواست مشتری را تامین کنند.
اسدی ادامه داد: به علت افزایش تقاضای تامین نان از شهرستان ارومیه، در شهرستان سقز استان کردستان طی مقطعی مشکل کمبود نان به وجود آمد که البته در حال حاضر مشکل رفع شده و مشکلی بابت تخصیص سهمیه آرد و تامین نان در این شهرستان و سایر شهرستانهای استان کردستان نداریم.
رئیس اتحادیه نانوایان سنندج در ادامه بیان کرد: رستورانها سهمیه آرد یارانهای نوع 2 دریافت میکنند این در حالی است که بعضا مشاهده شده نان با قیمت گزافی از سوی این واحدها به فروش میرسد و متاسفانه نظارتی روی این واحدهای صنفی نیست.
اسدی با بیان اینکه سهمیه آرد تحویلی به این واحدها روزانه 8 کیسه است در حالی که این میزان سهمیه بیش از نیاز مصرفی آنها است، گفت: برخی از این واحدها سهمیه آرد دریافتی را در بازار آزاد میفروشند و نیاز است این مسأله ساماندهی شود.
تاریخ: سه شنبه ٢٩ مهر ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٢٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|