مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:
کیفیت نان استان مطلوب است/ برگزاری دورههای آموزشی برای نانوایان در راستای ارتقای کیفیت نان
کیقباد قنبری گفت: خوشبختانه در حال حاضر سطح کیفی نان در استان چهارمحال و بختیاری مطلوب و رضایتبخش است.
وی با تاکید بر ضرورت آموزش مستمر نانوایان گفت: درواقع باتوجه به اینکه سطح مهارت نانوا در کیفیت و سلامت نان تولیدی اثرگذار است، ما ضرورت آموزش نانوایان را در کمیته آرد و نان استان مطرح کردیم و خوشبختانه در این راستا همکاریهای لازم صورت گرفت و دورههای آموزشی برای نانوایان برگزار شد.
قنبری در ادامه به بازرسیهای دورهای و مستمر از فرایند تولید آرد و نان در استان اشاره کرد و گفت: در کنار تامین گندم کیفی و آموزش نانوایان، بازرسان اداره کل غله بر فرایند تولید آرد و نان به صورت مستمر نظارت دارند. علاوه بر این گشتهای مشترکی هم با سایر دستگاههای نظارتی، تولید آرد و نان را در استان نظارت و کنترل میکنند.
تاریخ: يکشنبه ٢٠ مهر ١٣٩٩ ساعت: ١١:٣٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|