در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد:
بیتوجهی به اصل آموزش در صنعت نان/ اتحادیهها در بحث آموزش همکاری نمیکنند
مربی صنایع غذایی و مسئول کارگاه آموزش نان در سازمان فنی و حرفهای خراسان رضوی با تاکید بر اینکه آموزش نانوایان باید اجباری شود، اظهار کرد: باید این احساس نیاز ایجاد شود که آموزش در صنعت نان، امری مهم است و در گرو این امر مهم، کیفیت نان ارتقا پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم نان خوب داشته باشیم، حلقههای مختلف زنجیره نان باید به هم متصل باشد؛سه فاکتور ماده اولیه، تکنولوژی و مهارت در تولید نان باکیفیت نقشآفرینی میکند و اگر این سه ضلع در کنار یکدیگر قرار گیرند، نانی باکیفیت خواهیم داشت.
این مربی صنایع غذایی در ادامه به نقش مهم نانوای ماهر و متخصص در صنعت نان اشاره نمود و گفت: متاسفانه آموزش در صنف نانوایان خیلی نادیده گرفته میشود در حالی که در صنعت نان، مبحث آموزش از واجبات است.
جابری تصریح کرد: افرادی که قصد ورود به حرفه نانوایی را دارند، باید قبل از ورود به این حرفه، آموزشهای لازم و کامل را ببینند و این مسأله به صورت یک قانون اجباری درآید که شرط صدور مجوز و صدور مجوز برای احداث یک واحد نانوایی، مهارت و تخصص کامل فرد متقاضی در حرفه نانوایی باشد.
تاریخ: شنبه ١٢ مهر ١٣٩٩ ساعت: ١٠:٠٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|