صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تولیدکنندگان نان‌های صنعتی از کیفیت غافل نشوند!

  اختصاصی/ همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، به منظور رعایت موارد بهداشتی و جلوگیری از خطر ابتلا به این ویروس، تقاضا به سمت مصرف نان‌های بسته‌بندی شده صنعتی رفت.

            

 در واقع پیش از این، نان‌های صنعتی چندان جایگاهی در سبد غذایی جامعه نداشتند اما با شیوع کرونا جای خود را در سفره‌ها پیدا کردند و به یکباره سرانه مصرف نان‌های صنعتی، رشدی قابل توجه به خود گرفت اما باتوجه به فرصت فراهم شده، ضرورت دارد که تولیدکنندگان نان‌های صنعتی بیش از هر چیز برای جلب اعتماد همیشگی بازار و حفظ جایگاه به دست آمده، بر ارتقاء کیفیت محصولشان تمرکز کنند.
قطعا در صورتی که مصرف‌کننده با انتخاب نان صنعتی، کیفیت دلخواه خود را کسب نکند، بازار را ترک خواهد کرد و با توجه به اینکه در سنوات اخیر با افزایش ناگهانی نرخ نان‌های صنعتی در بازار روبه‌رو بوده‌ایم، این انتظار می‌رود که تولیدکنندگان محترم از تولید باکیفیت غافل نشوند تا بازار را از دست ندهند.
بسیاری از دست اندرکاران حوزه نان معتقدند توسعه تولید و مصرف نان‌های صنعتی می‌تواند به کاهش قابل توجه ضایعات نان کمک کند اما این امر در حالی محقق می‌شود که شاهد تولید نان‌های صنعتی باکیفیت در کشور باشیم.
غالبا باتوجه به الگو و سبک غذایی ایران، گرایش به مصرف نان‌های سنتی بیشتر است لذا در سال‌های اخیر برخی نان‌های سنتی به روش صنعتی تولید و روانه بازار شده است اما باید گفت هدف از به‌کارگیری واژه بهداشتی و استاندارد برای نان صنعتی در اصل به این منظور است که این نان‌ها کاملا بدون دخالت دست و تحت نظارت آزمایشگاهی مدیران کنترل کیفیت در یک بستر استاندارد و بهداشتی تولید می‌شوند و می‌توان این اطمینان را داشت که نان‌های صنعتی عاری از افزودنی‌های غیرمجاز و شیمیایی هستند.
در کنار بستر فراهم شده در جامعه به منظور ارتقای فرهنگ مصرف نان‌های صنعتی، اگر بخواهیم به سمت کاهش ضایعات حرکت کنیم به عنوان گام اول لازم است روی کیفیت و سلامت تولید نان تمرکز شود. بدین منظور باید دغدغه‌های تولید در بخش نان‌های صنعتی، بررسی و رفع گردد تا تولیدکنندگان برای تولید محصول باکیفیت، انگیزه داشته باشند. بی‌توجهی دولت به چالش‌ها، نگرانی‌ها و دغدغه‌های نانوایان سنتی در سال‌های اخیر، متاسفانه ریشه به تیشه کیفیت و سلامت نان زده است لذا متولیان نان باید جلوی این اتفاق را در نان صنعتی بگیرند.
پس در شرایطی که با افزایش تقاضا برای نان‌های صنعتی از سوی جامعه روبه‌رو هستیم باید به سمت کیفی‌سازی این نان‌ها حرکت کنیم تا این بازار، همیشگی بماند...

 

                                     تاریخ:      سه شنبه ٤ شهريور ١٣٩٩        ساعت:     ١٤:٢٣

 


خروج




سهمیه آرد نانوایی‌های تهران بازبینی می‌شود

اختصاصی/ عباس ارشدی با اشاره به بازبینی سهمیه آرد واحدهای نانوایی استان تهران گفت: در راستای این طرح، سهمیه آرد واحدهای نانوایی که تولید کمی به تناسب میزان آرد دریافتی دارند، کسر شده و به سهیمه واحدهای خبازی که آرد کمتری می‌گیرند، افزوده خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۹۲۶ up
chf فرانک سويس ۴۶,۱۵۰ up
sek کرون سوئد ۴,۸۸۲ up
nok کرون نروژ ۴,۶۷۳ up
dkk کرون دانمارک ۶,۶۹۶ up
inr روپيه هند ۵۶۷ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۳۹۰ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۱۵۶ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۴۸۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۱۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۹,۱۹۱ up
zar راند ۲,۷۳۰ up
try لير ترکيه ۵,۴۸۶ down
rub روبل روسيه ۵۵۱ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۲ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۰,۷۱۸ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۲۸۹ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۸۵ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۳ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۲۳۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ eq
lyd دينار ليبی ۳۰,۹۹۲ up
cny یوان چين ۶,۳۹۸ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۶۲۵ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۲۷۱ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۷,۷۵۳ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ eq
eur یورو ۴۹,۸۶۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۸۲۷ up
gel لاری گرجستان ۱۲,۶۷۱ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۷ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۴ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۴۳۶ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۱۳۳ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۷۱۷ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
کنگان
سپهر اندیش حساب آسیا
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...