برگزاری کارگاه آموزشی حضوری برای نانوایان رودان
اختصاصی/ به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و توقف برگزاری دورههای آموزشی، کارگاه آموزشی حضوری (کارآموزی در عرصه) در واحدهای صنفی برای نانوایان رودان برگزار شد.
وی افزود: متاسفانه مشاهده شد مدت زمان تخمیر و زمان استاندارد پخت در واحدهای نان لواش شهرستان رودان رعایت نمیشود همچنین روشهای پخت در برخی واحدهای صنفی استاندارد نیست که البته ما با ارائه نکات آموزشی، ضعفهای موجود را برطرف کردیم.
خواجه با اشاره به اهمیت مدت زمان استاندارد پخت در نانهای سنتی گفت: مصرف نانهای خام و نپخته، سلامت گوارش مصرفکننده را تحت تاثیر قرار خواهد داد و بیماریهای گوارشی از جمله ریفلاکس معده (افزایش اسید معده) را به دنبال خواهد داشت.
تاریخ: دوشنبه ٢٠ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١٥:٣٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|