انتقاد نانوایان سنندج از کیفیت آرد
اختصاصی/ رئیس اتحادیه نانوایان سنندج با انتقاد از کیفیت پایین آرد در شهر سنندج گفت: متأسفانه به دلیل سست بودن آردهایی که به دست نانوایان میرسد و نیز با توجه به اینکه نانوایان اجازه ندارند از نمک برای رفع سستی آرد استفاده کنند، کیفیت نان در سنندج به شدت افت کرده است.
وی بیان کرد: نانوایان، مصرفکننده آرد هستند و آنها باید بگویند کیفیت آرد خوب است یا نه. متأسفانه در حال حاضر نانوایان اصلاً از کیفیت آرد تحویلی رضایت ندارند و این در حالی است که به دلیل کیفیت پایین نان، نانوایانمان جریمه میشوند و مسئولین باید بدانند که ماده اولیه نان (آرد) اصلاً قابل استفاده نیست چنانکه نانوایان نیمهیارانهای استان نیز آردشان را از سایر نقاط کشور تأمین میکنند و تمایلی به خرید آرد استان ندارند.
رئیس اتحادیه نانوایان سنندج در ادامه با اشاره به رعایت پروتکلهای بهداشتی از سوی نانوایان این شهر اظهار کرد: خوشبختانه تا کنون گزارشی از ابتلای نانوایان به کرونا در سنندج به ما انعکاس داده نشده و شاهد رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی از سوی واحدهای صنفی نانواییمان هستیم.
اسدی ادامه داد: متأسفانه تا کنون از سوی هیچ ارگان خاصی جهت تأمین اقلام بهداشتی برای نانوایان، کمکی نشده و صرفاً از صندوق خیریه، ماسک رایگان میان نانوایان توزیع شده است.
تاریخ: چهارشنبه ١٥ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ١١:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|