مهارت نانوا است که کیفیت نان را تعیین میکند!
کارشناس فروش یک شرکت ماشینسازی نان سنتی بر نقش پررنگ مهارت نانوایان در کیفیت نان تاکید کرد.
کارشناس فروش یک شرکت ماشینسازی نان سنتی در گفتوگو با غلات نیوز به نقش 20 درصدی مهارت نانوا در پخت نان باکیفیت اشاره کرد و گفت: مهارت نانوا بالاخص خمیرگیر در کیفیت نان بسیار موثر است. نانوایانی که به کیفیت یک دستگاه پخت و تاثیر آن بر کیفیت نان اعتراض میکنند، حتی در پخت نان به صورت دستی و سنتی هم دچار مشکل میشوند.
وی افزود: بخش عمدهای از کیفیت نان، به مهارت شاطر برمیگردد و اگر خواب خمیر طی مدت استاندارد رعایت شود، قطعا دیگر نانوا نیازی به استفاده از افزودنیهایی مثل جوش شیرین برای جبران خواب خمیر پیدا نخواهد کرد!
تاریخ: چهارشنبه ٨ مرداد ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٤٨
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|