مدیرکنترل کیفیت کارخانه آرد نیک استان گلستان:
استفاده از جوش شیرین در فرایند تخمیر، مانع تجزیه اسیدفیتیک میشود/ مهمترین اثر تخریبی عدم تجزیه اسیدفیتیک، پوکی استخوان و کمخونی است
اختصاصی/ مریم شمشیرساز بر اهمیت تخمیر استاندارد در واحدهای نانوایی سنتی تاکید کرد.
وی افزود: در فرایند تخمیر، اسید فیتیک آرد سبوسدار از بین میرود به همین دلیل است که بر تخمیر استاندارد و اصولی در نانواییهای سنتی بسیار تاکید میشود. اما باید توجه شود که استفاده از جوش شیرین در فرایند تخمیر، شیمیایی بوده و مانع تجزیه اسیدفیتیک خواهد شد.
شمشیرساز ادامه داد: گاهی نانوایان سبوس را جداگانه در محل نانوایی به آرد یا خمیر نان اضافه میکنند که در آن صورت هم اسیدفیتیک در فرایند تخمیر تجزیه شده و مشکل تغذیهای ایجاد نخواهد شد.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد نیک گفت: در شرایطی که سبوس جداگانه روی خمیر نان ریخته شود، اسیدفیتیک سبوس تجزیه نشده و مهمترین اثر تخریبی آن ایجاد بیماری پوکی استخوان و کمخونی در مصرفکننده نان است.
به گفته شمشیرساز در مواقعی که آردهای سبوسدار ضعیف باشند و تخمیر طولانیمدت خمیر موجب سستی آرد شود، به منظور تجزیه اسیدفیتیک، استفاده از نمک و بهبوددهندههای مجاز و استاندارد در نانواییها توصیه میشود.
تاریخ: سه شنبه ٣١ تير ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٣١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|