دبیر انجمن صنفی ماشین آلات پخت نان و شیرینی مطرح کرد:
متولیان بهداشتی از بهداشت تجهیزات پخت نان در نانوایی های سنتی غافل شده اند
اختصاصی/ متولیان بهداشتی از بهداشت تجهیزات پخت نان در نانوایی های سنتی غافل شده اند
محمود مرشدی گفت: وظیفه نظارت بهداشتی واحدهای نانوایی بر عهده وزارت بهداشت است اما متاسفانه متولیان این بخش از بررسی و کنترل استانداردها و بهداشت تجهیزات پخت در واحدهای نانوایی غافل شده اند
دبیر انجمن صنفی ماشین آلات پخت نان و شیرینی در گفت وگو با غلات نیوز با اشاره به نقش 35 درصدی ماشین آلات در فرایند تهیه نان اظهار کرد: استانداردها درباره ماشین آلات پخت نان اجباری است اما متاسفانه عمدتا ماشین آلات استاندارد در واحدهای نان سنتی دیده نمی شود.
وی با بیان اینکه بالغ بر 80 درصد واحدهای صنفی نان حجیم و نیمه حجیم مجهز به ماشین آلات پخت استاندارد هستد بر ضرورت اجرای استاندارد دستگاه پخت نان در واحدهای نانوایی سنتی تاکید کرد.
مرشدی در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه برای تنورهای گلی که در قالب نانوایی ها دیده می شود اصلا استانداردی تعریف نشده اما شاهد هستیم که بخش گسترده ای از نان های سنتی ما به روش حرارت مستقیم و با تنورهای گلی پخته می شوند.
دبیر انجمن صنفی ماشین آلات پخت نان گفت: ارگان های متولی بهداشت و استاندارد باید با انجمن صنفی ماشین آلات پخت نان و شیرینی در راستای کنترل ورود دستگاه های غیر ایمن به واحدهای نانوایی همگام شوند.
تاریخ: چهارشنبه ١١ تير ١٣٩٩ ساعت: ١٥:٠٥
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|