اجرای طرح تولید نان سبوس دار در استان خراسان شمالی
اختصاصی/ طرح تولید نانهای سنتی با آرد 10 درصد سبوسگیری شده به صورت پایلوت در استان خراسان شمالی در حال اجراست.
محمد شمسایی، معاون سلامت قرارگاه پیشرفت آبادانی سپاه استان خراسان شمالی در گفتوگو با غلات نیوز با اشاره به اجرای طرح تولید نان سبوسدار در استان خراسان شمالی گفت: بیش از 2 سال است که ما به بحث سلامت نان ورود کردهایم. در این راستا یک پروتکل مشخص شده و تعریف آرد خوب و نان خوب به صورت استاندارد ارائه گردیده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در فرایند استحصال آرد در کارخانجات آردسازی به دلیل سبوسگیری زیاد فیبر، املاح و ویتامینهای آرد حذف میشود ما از طریق سپاه به استانداری این موضوع را مطرح و خوشبختانه استانداری با ما همکاریهای لازم را داشته و به همه مدیران استان ضرورت اجرای طرح تولید نان با آرد سبوسدار تصویب شده است.
شمسایی ادامه داد: با تمام دستگاههای متولی نان در این خصوص وارد مذاکره شدهایم و این بحث تولید نان با آرد سبوسدار در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تصویب شده است. در قالب این طرح، وظایف دستگاهها در راستای ارتقاء کیفیت نان مشخص شده که در این راستا برای دستگاههای اطلاعرسانی، مسئولین و کارخانجات آرد وظایف و اهداف مشخص نیز تبیین گردیده است.
معاون سلامت قرارگاه پیشرفت آبادانی سپاه استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: قرار است در 3 واحد نانوایی در شهرستان بجنورد و 2 واحد نانوایی سنتی در شهرستان اسفراین به صورت پایلوت اجرای این طرح آغاز گردد.
شمسایی گفت: موقتاً اجرای این طرح با آرد 10درصد سبوسگیری شده خواهد شد به مرور زمان و با اشاعه و توسعه فرهنگ مصرف در جامعه قطعاً همه نانهای سنتی در استان خراسان شمالی باید با آرد 7 درصد سبوسگیری شده تولید شوند.
تاریخ: سه شنبه ١٠ تير ١٣٩٩ ساعت: ١٣:٤٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|