حد مجاز آرسنیک در برنج و کادمیوم در گندم تصویب شد
مدیرکل مدیرکل «دفتر محیط زیست و سلامت غذا» وزارت جهاد کشاورزی از حدمجاز آرسنیک در برنج، میزان کادمیوم در گندم و تجدیدنظر در استاندارد الک گندم خبر داد.
وی افزود: در این جلسه تجدیدنظر استاندارد حد مجاز مایکوتوکسین ها در خوراک انسان و دام مجدد مطرح شد و در نهایت با توجه به اینکه کمیته ملی این استاندارد پیش از این برگزار شده و توافقات لازم صورت گرفته بود، مورد توافق جمع قرار گرفت.
رفیعی پور ادامه داد: در زمینه بیشینه رواداری آرسنیک در برنج مورد اشاره در استاندارد ملی شماره ۱۲۹۶۸ مقرر شد حد مجاز آرسنیک در برنج ۱۵۰ ppb در نظر گرفته شده و آرسنیک معدنی به دلیل عدم وجود تجهیزات آزمون فعلاً در استاندارد لحاظ نشود.
مدیرکل مدیرکل «دفتر محیط زیست و سلامت غذا» وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: در خصوص میزان کادمیوم در گندم هم توافقات لازم در خصوص تغییر عدد ۳۰ ppb به ۶۰ ppb حاصل شد.
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه، تجدیدنظر استاندارد الک گندم نیز مورد بحث قرار گرفت و در نهایت با نظر وزارت جهاد کشاورزی موافقت و اندازه الک گندم برای گندم معمولی ۲۰ در ۱.۷ میلی متر و برای گندم دوروم ۲۰ در ۱.۹ میلی متر در نظر گرفته شد.
تاریخ: دوشنبه ٩ تير ١٣٩٩ ساعت: ١٤:٠٣
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|