در گفتوگو با غلات نیوز مطرح شد؛
دلالان، آرد سفید را گرانتر از آرد سبوسدار میخرند!/ ترس از فرار مشتری یا بیحوصلگی برای عملآوری صحیح خمیر!
متخصص نانهای سنتی تأکید کرد: نان باید سبوسدار بوده و از آرد کامل تهیه شود نه آرد سفید! نان سفید منشأ ابتلا به چاقی و دیابت است.
وی با اشاره به گرایش حداکثری ذائقه جامعه به نانهای سفید افزود: مردم سلیقهمحورند نه سلامتمحور. متأسفانه در سالهای اخیر ذائقه جامعه به غلط به مصرف نانهای سفید سوق پیدا کرده و در حال حاضر شاهد هستیم مردم نانهای سفید را بیشتر دوست دارند. این معضل نیاز به فرهنگسازی دارد که بر عهده مسئولین و رسانههای جمعی است.
خواجه ادامه داد: از سوی دیگر برخی نانوایان به دنبال نازک و بلند کردن اندازه نان هستند که با آرد 7 درصد سبوسگیری شده این امکان وجود ندارد.
نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات کشور با انتقاد از عدم نظارت بازرسان اتاق اصناف و سازمان صمت بر واحدهای صنفی و استفاده از آرد فانتزی در نانواییهای سنگک خاطرنشان کرد: شاید بتوان گفت مهمترین دلیل استقبال نانوایان از آرد سفید، ترس از فرار مشتری باشد. با توجه به اشباع کشور از واحد صنفی نانوایی و رقابتی بودن شرایط بازار، برخی از نانوایان به دنبال جلب رضایت مشتریان خود، مطابق با خواسته مشتری پیش رفته و با توجه به گرایش حداکثری جامعه به نانهای سفید، اقدام به تولید این نوع نان میکنند.
خواجه گفت: متأسفانه تعدادی از نانوایان امروزی، به اصطلاح ما به دنبال زندهپزی هستند و حوصله نمیکنند به خمیر استراحت کافی بدهند از اینرو آرد سفید را که نیاز به زمان زیادی برای تخمیر ندارد، برای پخت نان انتخاب میکنند بدون آنکه به تبعات آن توجهی داشته باشند!
تاریخ: چهارشنبه ٣١ ارديبهشت ١٣٩٩ ساعت: ٠٩:٢٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|