صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  گفت‌وگو با نانوای سبز، دوستدار سلامت و محیط زیست

  اختصاصی/ در سرزمین ایران، هستند نانوایانی که با خلاقیت‌بخشی به حرفه‌شان،رنگ و بوی دیگری به این شغل سخت و طاقت‌فرسا داده‌اند و گرمای سوزان تنور را تبدیل به گرمایی شیرین و دلنشین کرده‌اند.

            

به گزارش غلات نیوز، علی بهرامی، مدیر واحد نان سنتی ایران زمین در شهرستان خرمدره معروف به نانوای سبز کشور است.این نانوای کارآفرین و خلاق کارش را با حفظ سلامت محیط زیست گره زده و سال‌هاست که حامی محیط زیست است. با وی به گپ‌وگفتی پرداختیم که در ادامه خواهید خواند؛
بهرامی با بیان اینکه 20 طرح خلاقانه کشوری داریم که از میان آن‌ها 3 طرح به عنوان طرح ملی در سراسر کشور اجرایی شده است، اظهار کرد: هدف ما همواره حفظ سلامت جامعه و محیط زیست است. مشتریان ما در قبال استفاده از دستگاه کارتخوان و حمل نان با سفره پارچه‌ای، دو عدد نان رایگان از ما هدیه خواهند گرفت. ما همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور سختگیری‌های بیشتریدر نانوایی‌مان اعمال کردیم.
وی ادامه داد: مشتریان ما الزاماً باید قبل از تحویل گرفتن نان،دست‌هایشان را در روشویی که ما در خارج نانوایی نصب کرده‌ایم، شست‌وشو دهند و دستکش‌های یک بار مصرفشان را در سطل محیط زیستی کنار نانوایی بیندازند. همچنین استفاده از دستگاه کارتخوان این روزها در نانوایی ما اجباری است.
بهرامی افزود: به دلیل ازدحام مشتریان در بعد از ظهرها، ما صف‌ها را به صورت شماره‌گذاری روی زمین مشخص کرده‌ایم و تا زمانی که مشتریان روی شماره‌های مشخص شده نایستند، عرضه نان را انجام نخواهیم داد.مسلماً این اقدام به منظور رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حفظ سلامت مشتریان است و انتظار داریم مردم نیز در رعایت این مسأله با ما همکاری‌های لازم را داشته باشند.
این نانوای کارآفرین خاطرنشان کرد: به منظور جلوگیری از حضور مردم در نانوایی‌ها و کاهش خطر ابتلا به ویروس کرونا، در نظر داریم فعالیتمان را در آینده نزدیک به حالت غیرحضوری تغییر دهیم، این‌گونه که مراجعه حضوری مشتری به محل نانوایی دیگر لازم نیست و ما از طریق سرویس پیک، نان مورد نیاز مشتریان را در اختیارشان قرار می‌دهیم.
بهرامی در ادامه خاطرنشان کرد: کنار نانوایی تابلوهایی داریم که نقاشی کودکان را روی آن نصب می‌کنیم. کودکانی که به همراه پدر و مادرشان با سفره پارچه‌ای برای خرید نان به نانوایی ایران زمین مراجعه می‌کنند، از ما جوایزی دریافت خواهند کرد و نقاشی‌شان روی تابلوی ما به یادگار ثبت می‌شود تا سال‌ها خاطراتی را از نانوای سبز کشور به یاد داشته و دوستدار محیط زیست شوند.
وی افزود: نانوایی ایران زمین دارای یک ایستگاه مطالعه است که این روزها به دلیل خطر ابتلا به ویروس کرونا و رعایت موارد بهداشتی، آن را جمع‌ کرده‌ایم و به جای آن یک تابلو اعلانات قرار گرفته وجهت ارتقای آگاهی مردم، روزانه مطالب علمی و پزشکی مرتبط با ویروس کرونا روی آن قرار می‌گیرد.
این نانوای خلاق در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: نانوایی ایران زمین دارای چندین شعبه در شهرستان خرمدره بود که به دلیل مشکلات متعدد مجبور به تعطیلی شدیم. امیدواریم بتوانیم اولین مجتمع سبز ایران را به زودی راه‌اندازی کنیم و روزی برسد که نانوایی سبز خرمدره در سراسر کشور شعبه داشته باشد.
بهرامی با بیان اینکه هدف ما ارائه نان سالم است، گفت: ما جزو اولین کسانی هستیم که جوش شیرین و نمک را از نانمان حذف کردیم تا محصول سالم‌تری به سفره‌های مردم راه یابد. نان ما به واسطه استفاده از 7 نوع ترکیبات گیاهی جایگزین نمک و جوش شیرین، درمانگر بسیاری از مشکلات گوارشی بوده و ماندگاری بالایی دارد.
وی ادامه داد: در این سال‌ها اگرچه تقدیرنامه‌ها و تندیس‌های فراوانی دریافت کردیم اما نه جوایز مالی به ما تعلق گرفته و نه به سهمیه آرد دریافتی‌مان اضافه شده است اما با این حال از همه مسئولین شهرستان خرمدره که در مسیر فعالیتمان با ما همراه شدند، تشکر می‌کنیم.
در ادامه این گفت‌وگو، نانوای سبز به دغدغه‌ها و چالش‌های پیش روی نانوایان اشاره کرد و خطاب به متولیان نان گفت: یک نانوا قبل از شما از خواب بیدار می‌شود و تنورش را داغ می‌کند تا نان سفره‌ها را به سلامتی تأمین نماید. در طول این سال‌ها به قیمت همه کالاها در کشور چند برابر اضافه شده اما نرخ نان کماکان ثابت مانده و افزایش نرخ ناچیز بوده است. نانوایان در مقابل گرمای تنور سوختند و عمر و سلامتی‌شان را پای تنور سوزان گذاشتند اما دریغ از توجه!
وی افزود: نانوایی از شغل‌های تخصصی و حرفه‌ای است اما هیچ توجهی به این صنف نمی‌شود و نانوایان از نگاه و عنایت مسئولین به دورند!
به گفته بهرامی،یکسان‌سازی نرخ نان باید در کشور اتفاق بیفتد و مسئولین عدالت را در صنف نانوایی اجرایی کنند و به درد دل نانوایان گوش دهند. نانوایان سال‌ها در مقابل تنور می‌ایستند و حتی سلامتی‌شان را از دست می‌دهند و حداقل انتظارشان این است که امتیازی هرچند کوچک به آن‌ها تعلق بگیرد. نانوایان، قشر زحمتکش جامعه،همواره در همه دوران‌ها یار و یاور مردم بوده و می‌مانند.








 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٨ ارديبهشت ١٣٩٩        ساعت:     ١٠:٤٤

 


خروج




گره مشکل کیسه به دست پتروشیمی باز می‌شود!

اختصاصی/ مدیرکل دفتر صنایع غیرفلزی وزارت صمت از برگزاری جلسه کمیته مدیریت راهبردی تقاضای محصولات پتروشیمی در آینده نزدیک خبر داد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۷,۳۹۵ down
chf فرانک سويس ۴۷,۲۸۴ down
sek کرون سوئد ۵,۰۶۷ down
nok کرون نروژ ۴,۹۱۳ down
dkk کرون دانمارک ۶,۸۵۳ down
inr روپيه هند ۵۷۶ eq
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۶۱۶ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۰۹۹ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۴۰,۴۹۹ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۹ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۲ up
cad دلار کانادا ۳۲,۹۴۰ down
nzd دلار نيوزيلند ۳۰,۲۰۸ down
zar راند ۲,۷۵۰ down
try لير ترکيه ۵,۶۶۵ up
rub روبل روسيه ۵۵۸ eq
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۲,۸۷۶ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۳۲,۳۵۰ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ eq
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۶۴۹ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۴۸ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۱۳۸ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۲ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۵,۸۰۷ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۱۰۲ up
lyd دينار ليبی ۹,۴۲۹ up
cny یوان چين ۶,۴۹۰ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۴۰,۰۹۷ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۸۵ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۸,۰۹۱ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۷ down
eur یورو ۵۰,۹۸۷ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۹۷۲ down
gel لاری گرجستان ۱۲,۷۲۸ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۸۵ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۳۷۳ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ eq
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۷,۳۸۲ up
tjs سومونی تاجيکستان ۳,۶۹۳ down
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

کیفیت در حوزه آرد و نان استان رقم خورده است مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم مطرح کرد:
استاندارد دستگاه‌های پخت نان رها شده است در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
جهش تولید فقط با حمایت میسر می‌شود در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

اینستا
زرین خوشه
آرد اطلس
رفیعیان
جوانه شوشتر
فدک رودان
صدف هرمزگان
الیگودرز
مرشدی
نهاوند
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک

گالری ویدئو آرشیو ...