دانشگاه نان سحر با هدف ترویج نان سالم برگزار می کند:
دوره های آموزشی نانوایان سنتی
اختصاصی/ رئیس دانشگاه نان سحر با اشاره به آموزش نانوایان سنتی توسط دانشگاه نان سحر گفت: امیدواریم بتوانیم این فعالیت را در سطح کشور گسترش دهیم و گام محکمی در راستای اصلاح الگوی تغذیه ای نان در کشور و ترویج پخت و مصرف نان سالم در کشور برداریم.
وی ادامه داد: مسائل بهداشتی، فرایند بهبود پخت نان، استفاده از افزودنی های مجاز و بهینه کردن شرایط تهیه نان سالم از جمله مباحثی است که در دوره آموزشی نانوایان سنتی به آن پرداخته خواهد شد.
رئیس دانشگاه نان سحر افزود: در واقع دانشگاه به عنوان محلی برای آموزش است از این رو تفاوت میان نان صنعتی و سنتی اصلا ملاک نیست و ما به دنبال این هستیم که نان سالم را ترویج دهیم.
تاریخ: چهارشنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٥١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|