صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  نانوای ماهر، گوهری کمیاب!

  اختصاصی/ نقش نیروی انسانی در موفقیت یک صنعت، بی‌بدیل است. چنان‌که بسیاری از صنایع موفق دنیا این مسأله را به عنوان رمز موفقیت خود تلقی نموده و در این مسیر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

            

در واقع سرمایه‌گذاری روی تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر، یکی از اصول صنایع مطرح و موفق دنیاست. آموزش به عنوان یک ابزار کلیدی در صنایع به شمار می‌آید. با توجه به جایگاه نان در سبد غذایی جامعه و اهمیت سلامت تغذیه‌ای آن، ضروری است که نیروی انسانی فعال در واحدهای تولیدی نان، از مهارت و تخصص‌های کافی برخوردار باشند.
نان از جمله صنایعی به شمار می‌آید که مهارت نیروی انسانی در توسعه یا عدم توسعه آن نقش بسزایی ایفا می‌کند. طبیعتاً تخصص و مهارت در میان نیروی انسانی صنایع با آموزش عملی خواهد شد.
متأسفانه سال‌هاست به دلیل مسائل حاشیه‌ای پیرامون عدم نرخ‌گذاری نان و ثبات چندین ساله قیمت به بهانه نبود بودجه،مقوله آموزش در صنعت نان مغفول مانده و نیروی انسانی متخصص و ماهر، تبدیل به گوهری کمیاب در این صنعت شده است. اما آنچه در میان آموزش نانوایان اهمیت پیدا می‌کند، کیفیت آموزش ارائه شده است که باید به شکل صحیح و کاربردی باشد.
متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز و به‌کارگیری شیوه‌های غیراستاندارد در طبخ نان (افزودن سبوس روی نان و عدم رعایت عمل‌آوری خمیر و غیره) از سوی نانوایان بوده‌ایم که این مسأله نشان از فقر آگاهی میان نانوایان دارد. لذا در آموزش‌های ارائه شده، نانوایان باید به این سطح از آگاهی برسند که نقش خطیر و حساسی در سلامت جامعه دارند و باید در تولید نان، استانداردها را رعایت کنند.
اگرچه در این سال‌ها بخش خصوصی در راستای ارتقاء کیفیت نان،بسترهای آموزشی را در سطح کشور فراهم نموده و البته در برخی از استان‌های کشور کارگاه‌های آموزشی برای نانوایان برگزار گردیده، منتها ضروری است که آموزش در این صنعت در ابعاد وسیع‌تری دنبال شود. لذا به عنوان پیشنهاد، مطرح می‌گردد دولت بودجه‌ای را به منظور ورود مبحث نان به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تخصیص دهد. مسلماً این امر با هدف ارتقاء و تضمین سلامت جامعه دنبال خواهد شد و صرف بودجه در این راه از ضروریات است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٥٤

 


خروج




اجرای پروژه سیستم سطح‌سنج در سیلوهای کشور در راستای هوشمندسازی مراکز ذخیره سازی گندم

اختصاصی/ احمدعلی عبدلی از اجرای طرح سیستم سطح‌سنج به صورت پایلوت در سیلوهای کشور خبر داد و گفت: در راستای هوشمندسازی مراکز ذخیره‌سازی گندم این سیستم به زودی در سراسر کشور اجرایی خواهد شد.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۴/۲۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۱۴۹ up
chf فرانک سويس ۴۴,۶۹۷ up
sek کرون سوئد ۴,۵۷۹ up
nok کرون نروژ ۴,۴۶۲ up
dkk کرون دانمارک ۶,۳۸۸ up
inr روپيه هند ۵۵۸ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۳۵۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۲۴۲ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۳۲۲ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۹ eq
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ down
cad دلار کانادا ۳۰,۹۳۷ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۶۰۷ up
zar راند ۲,۵۰۷ up
try لير ترکيه ۶,۱۱۷ down
rub روبل روسيه ۵۹۳ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۱۲ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۹,۲۶۹ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۲۴۸ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۳۱ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۶۱ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۱ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۷۰۴ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۲۱ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۱۵۰ up
cny یوان چين ۶,۰۰۰ eq
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۴,۲۵۸ up
myr رينگيت مالزی ۹,۸۵۷ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۹۸۷ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۷,۵۷۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۱۷۱ up
gel لاری گرجستان ۱۳,۷۱۷ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۱۲ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۷,۳۶۲ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۲۱ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۴,۹۴۸ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۰۷۵ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

حمل آرد بزرگترین چالش ما مدیرعامل کارخانه آرد اتحاد مطرح کرد:
وقتی کاهش نمک هم مشکل نانوایان را حل نمی‌کند! در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت