صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  نانوای ماهر، گوهری کمیاب!

  اختصاصی/ نقش نیروی انسانی در موفقیت یک صنعت، بی‌بدیل است. چنان‌که بسیاری از صنایع موفق دنیا این مسأله را به عنوان رمز موفقیت خود تلقی نموده و در این مسیر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

            

در واقع سرمایه‌گذاری روی تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر، یکی از اصول صنایع مطرح و موفق دنیاست. آموزش به عنوان یک ابزار کلیدی در صنایع به شمار می‌آید. با توجه به جایگاه نان در سبد غذایی جامعه و اهمیت سلامت تغذیه‌ای آن، ضروری است که نیروی انسانی فعال در واحدهای تولیدی نان، از مهارت و تخصص‌های کافی برخوردار باشند.
نان از جمله صنایعی به شمار می‌آید که مهارت نیروی انسانی در توسعه یا عدم توسعه آن نقش بسزایی ایفا می‌کند. طبیعتاً تخصص و مهارت در میان نیروی انسانی صنایع با آموزش عملی خواهد شد.
متأسفانه سال‌هاست به دلیل مسائل حاشیه‌ای پیرامون عدم نرخ‌گذاری نان و ثبات چندین ساله قیمت به بهانه نبود بودجه،مقوله آموزش در صنعت نان مغفول مانده و نیروی انسانی متخصص و ماهر، تبدیل به گوهری کمیاب در این صنعت شده است. اما آنچه در میان آموزش نانوایان اهمیت پیدا می‌کند، کیفیت آموزش ارائه شده است که باید به شکل صحیح و کاربردی باشد.
متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز و به‌کارگیری شیوه‌های غیراستاندارد در طبخ نان (افزودن سبوس روی نان و عدم رعایت عمل‌آوری خمیر و غیره) از سوی نانوایان بوده‌ایم که این مسأله نشان از فقر آگاهی میان نانوایان دارد. لذا در آموزش‌های ارائه شده، نانوایان باید به این سطح از آگاهی برسند که نقش خطیر و حساسی در سلامت جامعه دارند و باید در تولید نان، استانداردها را رعایت کنند.
اگرچه در این سال‌ها بخش خصوصی در راستای ارتقاء کیفیت نان،بسترهای آموزشی را در سطح کشور فراهم نموده و البته در برخی از استان‌های کشور کارگاه‌های آموزشی برای نانوایان برگزار گردیده، منتها ضروری است که آموزش در این صنعت در ابعاد وسیع‌تری دنبال شود. لذا به عنوان پیشنهاد، مطرح می‌گردد دولت بودجه‌ای را به منظور ورود مبحث نان به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تخصیص دهد. مسلماً این امر با هدف ارتقاء و تضمین سلامت جامعه دنبال خواهد شد و صرف بودجه در این راه از ضروریات است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٥٤

 


خروج




سهم صنعت آرد از صادرات 800 میلیون دلاری سال گذشته چقدر است؟

اختصاصی/ چندی پیش مدرس خیابانی، قائم مقام وزیرصمت در اموربازرگانی، در جشنواره ملی برگزیدگان گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد که محصولات این زنجیره در ایران، به بیش از 66 کشور دنیا صادر می‌شود. به گفته وی در سال گذشته، صادرات محصولات گندم، آرد ونان و مشتقات آرد800 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است...

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۵۴۴ up
chf فرانک سويس ۴۲,۹۷۱ up
sek کرون سوئد ۴,۳۱۸ eq
nok کرون نروژ ۴,۴۸۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۱۰ up
inr روپيه هند ۵۸۶ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۰۰۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۲۳۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۰۲۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۹۲ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۶۲۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۵۲۵ down
zar راند ۲,۷۵۹ down
try لير ترکيه ۶,۸۲۹ down
rub روبل روسيه ۶۴۴ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۰ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۶۹۴ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۰۴۲ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۴۴ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۲ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۰۱ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۱۲ up
lyd دينار ليبی ۲۹,۷۴۱ down
cny یوان چين ۵,۹۷۳ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۱,۸۷۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۹۰۶ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۵۷۳ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۵,۶۴۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۱۶ down
gel لاری گرجستان ۱۵,۰۶۶ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۱۵ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۸,۸۴۱ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۳۲۶ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.