صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  صنعت نان نیازمند تحول/ نوآوری در صنعت نان با ورود استارت‌آپ‌ها

  اختصاصی/ در سال‌های اخیر در صنایع نان کشورمان پیشرفت‌هایی قابل توجه به وقوع پیوسته ولیکن صرفاً در صنعت نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم بوده و نان صنعتی کشورمان چندان با نوآوری همراه نشده است.

            

ضرورت ورود فناوری و دانش روز به هر عرصه از تولید، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و تکنولوژی می‌تواند با خود تغییرات رو به رشدی را به ارمغان بیاورد. در کنار ضرورت برخورداری از علم و تخصص در میان تولیدکنندگان نان‌های سنتی، بهره‌وری از تکنولوژی نیز می‌تواند موجبات توسعه و پیشرفت را در صنعت نان فراهم آورد.
اما تکنولوژی یا فناوری چه کاربردی می‌تواند در صنعت نان داشته باشد؟ نوآوری در صنعت نان قطعاً می‌تواند با ورود استارت‌آپ‌ها همراه باشد، چنان‌که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران سال گذشته یک جلسه‌ حمایتی تشویقی با دست اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار نمود و وعده حمایت از ایده‌های خلاقانه در زنجیره تولید نان را داد. مسلماً در صورت حمایت و تعامل بخش دولتی، شرکت‌های دانش‌بنیان با تشکیل استارت‌آپ‌هایی خواهند توانست در توسعه نان اثرگذار باشند.
استارت‌آپ‌ها محل تولید ایده‌های بکر و خلاقانه هستند و اگر از جانب نهادهای دولتی حمایت شوند، خواهند توانست به صنعت نان شکوفایی ببخشند.
متأسفانه در چند سال اخیر، سیاست‌های نادرست دولت در راستای ثبات نرخ نان، تبعاتی منفی در حوزه کیفیت نان و سلامت جامعه به دنبال داشته و ضروری است جهت ارتقاء کیفیت و سلامت نان، هرچه سریع‌تر اقدام شود.
اگرچه اصلاح نرخ در سال جاری اتفاق افتاد که می‌تواند محرکه‌ای برای اصلاح کیفیت و سلامت نان به شمار آید اما متأسفانه در این سال‌ها کارفرمایان واحدهای خبازی به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های تولید به سراغ به اصطلاح شاطرانی رفتند که فاقد هرگونه علم نانوایی بوده‌اند و این مسأله کیفیت و البته سلامت نان را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. برخورداری از علم در میان تولیدکنندگان نان، از ضروریات است منتها لازم است علم و فناوری در راستای پیشرفت صنعت نان در کشور با یکدیگر تلفیق شود.
امروزه صنایع مختلف دنیا از خلاقیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها بهره می‌گیرند و ضروری است که با حمایت دولت به صنعت گندم، آرد و نان نیز ورود کرده و تحول‌آفرینی کنند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




سهم صنعت آرد از صادرات 800 میلیون دلاری سال گذشته چقدر است؟

اختصاصی/ چندی پیش مدرس خیابانی، قائم مقام وزیرصمت در اموربازرگانی، در جشنواره ملی برگزیدگان گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد که محصولات این زنجیره در ایران، به بیش از 66 کشور دنیا صادر می‌شود. به گفته وی در سال گذشته، صادرات محصولات گندم، آرد ونان و مشتقات آرد800 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است...

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۲/۰۳
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۴۲۸ up
chf فرانک سويس ۴۲,۹۳۴ up
sek کرون سوئد ۴,۳۲۴ up
nok کرون نروژ ۴,۵۲۷ up
dkk کرون دانمارک ۶,۱۰۰ up
inr روپيه هند ۵۸۵ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۶,۹۷۵ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۲۲۴ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۷,۶۴۷ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۹۴ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۴ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۷۶۶ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۶۷۰ down
zar راند ۲,۸۰۰ up
try لير ترکيه ۶,۸۸۹ down
rub روبل روسيه ۶۵۷ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۸۳۶ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۱ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۰۳۶ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۵۸ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۳ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ up
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۳۴۵ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۸۱ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۵۹۱ down
cny یوان چين ۵,۹۷۸ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۳,۰۳۰ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۲۴ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۷۹۸ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۸ down
eur یورو ۴۵,۵۴۸ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۵۸ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۸۶۰ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۳۹ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۵ eq
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۰۰۵ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۵۱۷ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۴ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.