صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  صنعت نان نیازمند تحول/ نوآوری در صنعت نان با ورود استارت‌آپ‌ها

  اختصاصی/ در سال‌های اخیر در صنایع نان کشورمان پیشرفت‌هایی قابل توجه به وقوع پیوسته ولیکن صرفاً در صنعت نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم بوده و نان صنعتی کشورمان چندان با نوآوری همراه نشده است.

            

ضرورت ورود فناوری و دانش روز به هر عرصه از تولید، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و تکنولوژی می‌تواند با خود تغییرات رو به رشدی را به ارمغان بیاورد. در کنار ضرورت برخورداری از علم و تخصص در میان تولیدکنندگان نان‌های سنتی، بهره‌وری از تکنولوژی نیز می‌تواند موجبات توسعه و پیشرفت را در صنعت نان فراهم آورد.
اما تکنولوژی یا فناوری چه کاربردی می‌تواند در صنعت نان داشته باشد؟ نوآوری در صنعت نان قطعاً می‌تواند با ورود استارت‌آپ‌ها همراه باشد، چنان‌که مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران سال گذشته یک جلسه‌ حمایتی تشویقی با دست اندرکاران شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار نمود و وعده حمایت از ایده‌های خلاقانه در زنجیره تولید نان را داد. مسلماً در صورت حمایت و تعامل بخش دولتی، شرکت‌های دانش‌بنیان با تشکیل استارت‌آپ‌هایی خواهند توانست در توسعه نان اثرگذار باشند.
استارت‌آپ‌ها محل تولید ایده‌های بکر و خلاقانه هستند و اگر از جانب نهادهای دولتی حمایت شوند، خواهند توانست به صنعت نان شکوفایی ببخشند.
متأسفانه در چند سال اخیر، سیاست‌های نادرست دولت در راستای ثبات نرخ نان، تبعاتی منفی در حوزه کیفیت نان و سلامت جامعه به دنبال داشته و ضروری است جهت ارتقاء کیفیت و سلامت نان، هرچه سریع‌تر اقدام شود.
اگرچه اصلاح نرخ در سال جاری اتفاق افتاد که می‌تواند محرکه‌ای برای اصلاح کیفیت و سلامت نان به شمار آید اما متأسفانه در این سال‌ها کارفرمایان واحدهای خبازی به منظور صرفه‌جویی در هزینه‌های تولید به سراغ به اصطلاح شاطرانی رفتند که فاقد هرگونه علم نانوایی بوده‌اند و این مسأله کیفیت و البته سلامت نان را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. برخورداری از علم در میان تولیدکنندگان نان، از ضروریات است منتها لازم است علم و فناوری در راستای پیشرفت صنعت نان در کشور با یکدیگر تلفیق شود.
امروزه صنایع مختلف دنیا از خلاقیت شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها بهره می‌گیرند و ضروری است که با حمایت دولت به صنعت گندم، آرد و نان نیز ورود کرده و تحول‌آفرینی کنند.

 

                                     تاریخ:      يکشنبه ٢٢ دی ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:٣٤

 


خروج




به زودی پروژه حمل آنلاین آرد به نانوایی ها در کشور کلید خواهد خورد/ سهمیه نانوایان سنتی متخلف به نانوایان صنعتی واگذار می شود

اختصاصی/ مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و معاون وزیر صمت در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه به حوزه دانه های روغنی اشاره نمود و گفت: سال گذشته غریب به ۴۳۱ هزار تن دانه کلزا خریداری شد که این میزان خرید نسبت به سال قبل۱۲درصد افزایش داشته است

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۹/۰۱/۱۴
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۲,۰۰۸ up
chf فرانک سويس ۴۳,۳۸۸ down
sek کرون سوئد ۴,۱۸۴ down
nok کرون نروژ ۴,۰۲۶ up
dkk کرون دانمارک ۶,۱۵۴ down
inr روپيه هند ۵۵۱ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۴,۱۹۳ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۵,۲۸۸ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۹,۰۸۳ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۱۸ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۲۹,۶۲۰ down
nzd دلار نيوزيلند ۲۴,۸۶۷ down
zar راند ۲,۳۰۲ down
try لير ترکيه ۶,۲۶۱ down
rub روبل روسيه ۵۳۳ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۴۰ down
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۵,۵۰۹ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۲۹,۲۴۹ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۳۷۲ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۲۱۷ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۱ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۴,۲۵۷ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۴۲۵ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۶۵۱ up
cny یوان چين ۵,۹۱۲ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۲۶,۹۰۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۵۸۱ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۳,۹۴۰ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ up
eur یورو ۴۵,۹۳۴ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۹,۳۴۸ down
gel لاری گرجستان ۱۲,۹۴۹ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۵۳۳ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۹ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۶,۱۶۹ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۵۴۰ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

توان الکتریک
پارس ترک
سیلو داران تهران
.
.

 

صوتی

شمس آذر
کنگان
سراوان
کوثر
پارس یزد
جوانه شوشتر
زرین خوشه
آذرغله
نارد
مرشدی
سنبل
فخر زنجان
گل ارد
اتحادیه
فجر سنندج
فدک رودان
مراوه
طراوت
ستاک
روشن نصر
ذهاب
آردیا
شریعت