صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  افت شدید قیمت گندم و ذرت در بازارهای جهانی

  امروز در بازارهای جهانی قیمت گندم 3 دلار و قیمت ذرت یک و نیم دلار در هر بوشل کاهش داشت.

            

امروز در بازارهای جهانی قیمت انواع غلات از جمله گندم ، ذرت و همچنین دانه‌های روغنی با کاهش جدی مواجه شد. قیمت محصول اساسی شکر هم رشد اندکی را تجربه کرد.
براساس این گزارش، قیمت هر بوشل گندم در بازارهای جهانی با 3 دلار کاهش به قیمت 520 دلار و 75 سنت معامله شد.
قیمت ذرت هم با کاهش 1.5 سنتی هر بوشل به قیمت 375 دلار و 50 سنت به فروش رفت.
قیمت سویای خوراکی نیز یک و نیم دلار و سویای روغنی 20 سنت کاهش قیمت را تجربه کردند.
قیمت گیاه روغنی کانولا هم با کاهش 50 سنتی مواجه شد.
امروز محصول کاکائو کاهش 9 دلاری داشت، اما قهوه 3.4 دلار افزایش قیمت را تجربه کرد.
در گروه دام نیز دام زنده با کاهش 17 سنت، اما دام پرواری با رشد 13 سنت به فروش رفت.
ایران در حدود 90 درصد نیاز روغن و 70 درصد نیاز خوراک دام و طیور را وارد می‌کند وسالانه حدود 150 هزار تن گوشت از کشورهای دیگر خریداری می‌کند.
امسال هم در کمیته‌ای تصمیم‌گیری شده که 2.5 میلیون تن خریداری کنند، بنابراین هر گونه نوسان قیمت در بازارهای جهانی روی قیمت محصول داخل تأثیرگذار خواهد بود.
بوشل به عنوان واحد اندازه‌گیری وزن به ویژه در محصولات کشاورزی کاربرد دارد. بوشل گندم وزنی معادل 56 پوند اعلام شد.

 

                                     تاریخ:      پنج شنبه ٢١ آذر ١٣٩٨        ساعت:     ٠٩:٥٩

 


خروج




تبیین استراتژی‌های صحیح به جای تشدید نظارت‌ها در صنعت نان

اختصاصی/ در بخشی از متن این ابلاغیه آمده است که علی‌رغم تعیین قیمت نان و تکلیف بر نصب نرخ‌نامه متحدالشکل و رعایت وزن و کیفیت نان، متاسفانه کماکان شاهد نابسامانی در این حوزه مهم و تاثیرگذار در رضایت مردمی هستیم، از این رو طرح ویژه نظارتی با همکاری بازرسان افتخاری در سراسر کشور اجرایی خواهد شد!

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۹۲۹ down
chf فرانک سويس ۴۳,۲۳۷ down
sek کرون سوئد ۴,۳۹۱ down
nok کرون نروژ ۴,۶۴۲ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۹۶ down
inr روپيه هند ۵۸۹ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۳۱ down
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۱۶۹ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۴۳۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۵ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۳۱,۹۶۱ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۷۵۷ up
zar راند ۲,۹۱۳ down
try لير ترکيه ۷,۰۷۳ down
rub روبل روسيه ۶۷۷ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۹ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۶۷۹ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۰۸۲ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۸۷ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۳ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۶۲۸ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۷۱ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۹۸۶ down
cny یوان چين ۶,۰۵۴ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۷,۴۷۶ down
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۳۲ eq
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۹۰۲ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۶,۳۱۰ down
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۲۹ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۵۵۹ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۹۱ up
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۹۰۶ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۰۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۶۲۴ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۲ down
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۶ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.