فرهنگ سازی راه کار ارتقاع سلامت در حوزه بزرگ محصولات تخمیری است
نانوایان مجاز به استفاده از افزودنی های غیر مجاز نظیر جوش شیرین و بلانکیت نیستند
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: در شورای عالی سلامت در صد نمک نان از 8/1 به 1 درصد کاهش یافته و می بایست نانوایان مطابق استانداردهای ارائه شده اقدام به تهیه خمیر و پخت نان نماید.
وی افزود: استانداردهایی که برای سلامت نان تعریف شده است مختص استان خوزستان نیست و تمام نانوایان سراسر کشور می بایست بر اساس همین استاندارد هااقدام به تهیه نان مورد نیاز مردم نمایند.
امیری زاده تصریح کرد : گندم در یک پروسه تقریبا طولانی از چرخه تولید، برداشت، ذخیره سازی و آرد سازی؛ قابلیت مصرف برای هموطنان را پیدا می کند بنابراین تحت هیچ شرایطی نبایستی اجازه دهیم تا برخی نانوایان با افزودن مواد ناخالص و غیر مجاز سلامت مردم را به خطر بیندازند و نتیجه زحمت و تلاش تمام دست اندرکاران این چرخه بزرگ و مهم دچار خلل گردد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان اظهار داشت: امنیت غذایی و بهبود کیفیت مواد غذایی دغدغه همه مسئولین این حوزه است وی ادامه داد: مطابق نتایج بدست آمده در آزمایشگاه های معتبر کشور از هر 12گرم نمکی که روزانه به بدن هر فرد می رسد 5 گرم آن از طریق نان است در صورتی که تنها مقدار کمی از طریق مصرف محصولات غذایی جذب بدن می شود و مابقی باعث اختلال در سلامت بدن خواهد شد.
امیری زاده افزود: در چنین شرایطی برای کاهش مصرف نمک در بین اقشار مردم و عدم استفاده نانوایان می بایست بر رشد و فرهنگ سازی مردم توجه ویژه نمود که در همین راستا مدیریت و نظارت بر زنجیره گندم، آرد و نان نیز برای کسب نتایج مطلوب کاملا مهم و ضروری ارزیابی می شود.
تاریخ: چهارشنبه ١٣ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١٢:١١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|