مدیرعامل شرکت تولیدی آرد سفید ارمغان بجنورد در گفتوگو با غلات نیوز:
آردسازان صنعتگرند نه معجزهگر!
اختصاصی/کارخانه آرد سفید ارمغان بجنورد در سال 77 تأسیس و در سال 1386 به بهرهبرداری رسیده است. این واحد تولیدی از ظرفیت تولیدی روزانه 200 تن آرد برخوردار بوده و نیز 25 هزار تن ظرفیت ذخیرهسازی مکانیزه و نیمه مکانیزه دارد.
متأسفانه در سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده، اعمال محدودیت در سامانه آرد سایر مصارف موجب بیکاری بخشی از نیروی انسانی شاغل در کارخانههای آرد شده است!
شریعت با اظهار گلهمندی از نرخگذاری برای فروش سبوس بیان کرد: زمانی که نرخ سبوس 520 تومان بود، بخشی از سبوس در سامانه عرضه گردید و بخش دیگر با نرخ تعادلی بازار بر اساس مصوبه هیأت وزیران از سوی کارخانههای آرد فروخته میشد و هنگامی که به 840 تومان رسید، افزایش قیمتی رخ نداد بلکه سبوس ارزانتر هم شد!
این در حالی است که با وجود غیرواقعی بودن قیمت سبوس، دامداران قیمت گوشت کیلویی 30 هزار تومان را به 100 هزار تومان رساندند!
وی ادامه داد: اما با در نظر گرفتن اینکه قیمت آرد از سال 93 تا 98ثابت مانده و نیز دستمزد 365 درصد بالاتر رفته و همچنین نرخ ارز هم بالغ بر 400 درصد رشد داشته است (با توجه به اینکه صنعت آرد کاملاً وابسته به واردات است، غالب صنایع آردسازی در ایران تولید نمیشود)،مقرر گردید به منظور جبران بخشی از ضرر و زیانهای آسیابانان، نرخ سبوس را به 1250 تومان افزایش دهند. این در حالی است که با وجود افزایش 400 درصدی قیمت شیر و گوشت،در برابر افزایش 47 درصدی قیمت سبوس مقاومت شدو در نهایت نرخ هزار تومان را برای فروش سبوس تصویب کردند و قرار شد 2500 ریال آن به صورت یارانه به کارخانههای آرد تخصیص داده شود و توقع ما این است که دولت در اسرع وقت برای پرداخت این یارانه اقدام کند، در غیر اینصورت پرداخت آن در سالهای بعد فایدهای برای ما ندارد!
شریعت در خاتمه تصریح کرد: متأسفانه در برابر افزایش چند برابری و کمرشکن هزینههای تولید، ما باید کماکان بر اساس نرخ سال 93 کار کنیم اما باید بگویم که ما معجزهگر نیستیم بلکه صنعتگریم!
کارخانه آرد سفید ارمغان بجنورد از مجهزترین تکنولوژی آزمایشگاهی آرد برخوردار بوده و نیز به عنوان آزمایشگاه همکار نمونه در سال 98 از سوی اداره استاندارد خراسان شمالی برگزیده شده است.
کمالی با تأکید بر اینکه مدیران کنترل کیفیت نقشی اساسی و محوری در کنترل کیفیت آرد دارند، اظهار کرد: چنانچه مدیران کنترل کیفیت در بازرسیها و کنترل آزمایشگاه و نیز کنترل محصول نهایی نظارت کامل نداشته باشند، کاهش کیفیت و افت محصول را به دنبال خواهد داشت.
مدیر کنترل کیفیت شرکت تولیدی آرد سفید ارمغان بجنورد ابراز کرد: برای ارتقاء کیفیت آرد ما همواره سعی کردهایم با بهروز نگه داشتن سیستم تکنولوژی ماشینآلات خط تولید و تجهیزات آزمایشگاه و دانش نیروی انسانی خود، گامی در جهت ارتقاء سطح کیفیت محصولات تولیدی این واحد برداریم.
کمالی در بخش دیگری از اظهاراتش به اهمیت مرحله بوجاری در کیفیت آرد تولیدی تأکید کرد و گفت: یکی از مهمترین پیشنیازهایی که موجب توسعه صنعتی کشور و بقا و دوام حضور کارخانهها و بنگاههای اقتصادی شده و رقابتپذیری در بازار را تضمین میکند، کیفیت کالاهای تولیدی و رضایتمندی مشتری است. بنابراین به منظور ارتقاء عملکرد شرکت، تلاش میشود که همیشه نیاز مشتری را برآورده سازیم و ضروری است که برای حفظ مشتریان خود به کیفیت توجه کنیم تا رضایت، اعتماد و وفاداری آنان را به دست آوریم و این مهم بدون نظارت مناسب بر کیفیت انواع آرد به دست نخواهد آمد.
شایان ذکر است منصوره کمالی در سال جاری همزمان با روز جهانی غذا از سوی معاونت غذا و دارو استان خراسان شمالی به عنوان مسئول فنی برتر انتخاب گردیده و نیز در سال جاری از سوی اداره استاندارد خراسان شمالی هم مقام مدیر کنترل کیفیت نمونه را به خود اختصاص داده است.
تاریخ: شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١١:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|