مدیرعامل کارخانه آرد سنبل ماهدشت مطرح کرد:
از دولت خواستاریم قوانین صادراتی را اصلاح و بوروکراسیهای اداری این مسیر را تسریع کند
اختصاصی/ کارخانه آرد سنبل ماهدشت در سال 1378 در شهرک صنعتی استان زنجان احداث و راهاندازی گردیده و هماکنون از ظرفیت تولید روزانه 350 تن آرد یارانهای و ماهیانه 2 هزار تن آرد ویژه صنف و صنعت برخوردار است.این کارخانه 60 هزار تن ظرفیت ذخیرهسازی سیلوی فلزی دارد.
سلیمانی افزود: نیمی از کارخانههای آرد کشور از پتانسیلهای صادراتی برخوردارند اما در حال حاضر به واسطه محدودیتهای پیش آمده، صنعت آرد ایران در بازارهای صادراتی حضور چشمگیری ندارد و قطعاً اگر حمایت شود، آسیابانان ایرانی خواهند توانست ظرفیتهای خالیشان را جبران کنند. لذا از دولت خواستاریم قوانین صادراتی را اصلاح و بوروکراسیهای اداری این مسیر را تسریع کند.
سلیمانی با بیان اینکه برخورداری یک واحد تولیدی آرد از بهروزترین تجهیزات آسیابانی، کیفیت محصول خروجی را تحت تأثیر قرار میدهد، گفت: هدف نهایی بخش خصوصی و دولت، تحقق کیفیت نان است و در صورتی که مدیریت صنعت آرد به بخش خصوصی واگذار شده و نیز از انحصار دولت خارج شود، این امر عملیاتی خواهد شد.
وی با بیان اینکه هدف ما در آزمایشگاه کارخانه، استفاده از تکنولوژیهای جدید در عرصه تولید آرد است، گفت: ما به دقت کلیه مراحل فراوری آرد را از لحظه ورود گندم به کارخانه تا خروج محصول نهایی تحت کنترل قرار میدهیم و تلاش ما، استحصال محصولی در حد استانداردهای ملی و عاری از هرگونه آلودگی است.
بختیاری با تأکید بر اینکه وجود یک آزمایشگاه فعال و بهروز در واحد تولیدی آرد مهمترین اصل در تولید محصول باکیفیت است، اظهار کرد: کنترل لازم در مراحل مختلف پروسه تولید آرد از وظایف اصلی بخش آزمایشگاه است که با برنامهریزی هوشمندانه میتوان یک محصول معیوب را در مراحل مختلف شناسایی و در نهایت از خروج محصول نامطلوب از کارخانه جلوگیری کرد.
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد سنبل ماهدشت در ادامه تصریح کرد: تعامل با نانوایان که از مشتریان اصلی ما به حساب میآیند، جزو برنامههای کاری ماست. نانوایان به دنبال آردی باکیفیت هستند و ما برای تعدیل کیفیت نیاز به گندمهایی با گلوتن بالا داریم که متأسفانه ممنوعیت واردات گندم زمینهساز مشکلاتی برای صنعت آرد و نان کشور شده است. تلاشمجموعه ما جلب رضایت نانوایان و توجه به خواستههای آنان است.
وی با بیان اینکه بزرگترین دغدغه کارخانههای آرد، محدودیت در تأمین گندم کیفی است، اظهار کرد: مسلماً اگر گندم کیفی در اختیار داشته باشیم، مشکلات پیرامون تولید آرد کمتر خواهد شد. از دولت انتظار میرود با حمایت از کشاورزان، آنها را به تولید محصول (گندم) کیفی ترغیب کند و واحدهای آسیابانی بتوانند بدون دغدغه، محصولی سالم و کیفی تحویل نانوایان دهند.
بختیاری در خاتمه گفت: نکته حائز اهمیتی که موجب ارتقاء هر واحد تولیدی آرد خواهد شد، تعامل مثبت میان مدیرعامل کارخانه و مدیر کنترل کیفیت است که در جلساتی که فیمابین برگزار میگردد،نظرات مؤثری بیان میشود و در نهایت با تشویق و احترام به یکدیگر، تصمیمگیری میشود. در واقع هدف مشترک ما در کارخانه آرد سنبل ماهدشت، تولید محصولی سالم برای تضمین سلامت جامعه است.
تاریخ: دوشنبه ٤ آذر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|