تحقق کیفیت نان با آکادمی ملی نان ایران
میان سطح مهارت نیروی انسانی و درصد کیفیت نان تولیدی، رابطهای مستقیم برقرار است و هرچه شاطر یک واحد نانوایی حرفهای و کاربلدتر باشد، قاعدتاً نانی خوشخوراکتر هم تحویل مشتری میدهد. همین شاطر میتواند در مواقعی که مواد اولیه کیفیت متوسط رو به پایینی دارد هم نانی متناسب، پخت و عرضه کند. اما متأسفانه نانوایانی داریم که به دلیل عدم برخورداری از مهارت کافی، نانی غیربهداشتی و بیکیفیت عرضه میکنند.
میتوان امید داشت با روی کار آمدن آکادمی ملی نان ایران و به دنبال آن ارتقاء سطح مهارت و دانش تخصصی نانوایان، افزایش کیفیت و سلامت نان در کشورمان تحقق یابد.
محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم و مدیر آکادمی ملی نان ایران در گفتوگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: آکادمیها در تمام کشورهای پیشرفته جهان در کنار اجرای مباحث آموزشی،جنبههای فرهنگسازی را هم دنبال میکنند و ما درصدد هستیم تا فعالیت آکادمی ملی نان ایران را به این سمت و سو ببریم.
کرمی ادامه داد: اشاعه فرهنگ الگوی صحیح مصرف نان در میان دانشآموزان، جزو برنامههای ماست که با برگزاری اردوهای آموزشی مدارس و بازدید از آکادمی، اجرایی خواهیم کرد.
متأسفانه درصد ضایعات نان در کشورمان بالاست که این نشان از عدم الگوی صحیح مصرف نان دارد و ما قصد داریم در آکادمی ملی نان ایران در کنار آموزش تولیدکنندگان نان، فرهنگ مصرف آن را نیز در جامعه اصلاح کنیم.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم با اشاره به معضل کمبود نیروی انسانی در صنف نانوایان تصریح کرد: با توجه به کمبود کارگر ماهر، در نظر داریم یک بانک اطلاعاتی شامل نیروی انسانی آموزشدیده در آکادمی تهیه و در اختیار واحدهای صنفی متقاضی قرار دهیم.
کرمی با تأکید بر اینکه هدف اصلی آکادمی ملی نان ایران، ارتقاء کیفیت نان است، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان نان در محل آکادمی تحت آموزشهای تخصصی قرار خواهند گرفت و ارتقاء سطح مهارت نانوایان، قطعاً مساوی با ارتقاء کیفیت نان خواهد بود.
تاریخ: شنبه ٢ آذر ١٣٩٨ ساعت: ١١:١٧
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|