صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  تحقق کیفیت نان با آکادمی ملی نان ایران

  میان سطح مهارت نیروی انسانی و درصد کیفیت نان تولیدی، رابطه‌ای مستقیم برقرار است و هرچه شاطر یک واحد نانوایی حرفه‌ای و کاربلدتر باشد، قاعدتاً نانی خوش‌خوراک‌تر هم تحویل مشتری می‌دهد. همین شاطر می‌تواند در مواقعی که مواد اولیه کیفیت متوسط رو به پایینی دارد هم نانی متناسب، پخت و عرضه کند. اما متأسفانه نانوایانی داریم که به دلیل عدم برخورداری از مهارت کافی، نانی غیربهداشتی و بی‌کیفیت عرضه می‌کنند.

            

نداشتن مهارت‌های پخت نان در میان افرادی که در واحدهای صنفی تولید نان مشغول به فعالیت هستند و وظیفه‌شان تأمین مهم‌ترین وعده غذایی جامعه است، حتی می‌تواند زنگ خطری برای سلامت جامعه باشد چرا که به دلیل عدم برخورداری از تخصص و دانش‌های لازم به منظور تولید نان سالم و استاندارد، افراد غیرحرفه‌ای به استفاده از افزودنی‌های شیمیایی و خطرناک نیز در فرایند تولید نان روی خواهند آورد. لذا با توجه به نقش قابل توجه نیروی انسانی در کیفیت و سلامت نان، باید بر ضرورت مهارت‌آموزی در این صنف تأکید شود که البته بدین منظور تأسیس اولین آکادمی ملی نان ایران در دستور کار قرار گرفته و به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. محور اصلی این آکادمی، ارتقاء دانش و مهارت در زنجیره گندم، آرد و نان و ترویج فرهنگ تولید نان سالم در میان نانوایان است.
می‌توان امید داشت با روی کار آمدن آکادمی ملی نان ایران و به دنبال آن ارتقاء سطح مهارت و دانش تخصصی نانوایان، افزایش کیفیت و سلامت نان در کشورمان تحقق یابد.
محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم و مدیر آکادمی ملی نان ایران در گفت‌وگو با غلات نیوز خاطرنشان کرد: آکادمی‌ها در تمام کشورهای پیشرفته جهان در کنار اجرای مباحث آموزشی،جنبه‌های فرهنگ‌سازی را هم دنبال می‌کنند و ما درصدد هستیم تا فعالیت آکادمی ملی نان ایران را به این سمت و سو ببریم.
کرمی ادامه داد: اشاعه فرهنگ الگوی صحیح مصرف نان در میان دانش‌آموزان، جزو برنامه‌های ماست که با برگزاری اردوهای آموزشی مدارس و بازدید از آکادمی، اجرایی خواهیم کرد.
متأسفانه درصد ضایعات نان در کشورمان بالاست که این نشان از عدم الگوی صحیح مصرف نان دارد و ما قصد داریم در آکادمی ملی نان ایران در کنار آموزش تولیدکنندگان نان، فرهنگ مصرف آن را نیز در جامعه اصلاح کنیم.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم با اشاره به معضل کمبود نیروی انسانی در صنف نانوایان تصریح کرد: با توجه به کمبود کارگر ماهر، در نظر داریم یک بانک اطلاعاتی شامل نیروی انسانی آموزش‌دیده در آکادمی تهیه و در اختیار واحدهای صنفی متقاضی قرار دهیم.
کرمی با تأکید بر اینکه هدف اصلی آکادمی ملی نان ایران، ارتقاء کیفیت نان است، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان نان در محل آکادمی تحت آموزش‌های تخصصی قرار خواهند گرفت و ارتقاء سطح مهارت نانوایان، قطعاً مساوی با ارتقاء کیفیت نان خواهد بود.

 

                                     تاریخ:      شنبه ٢ آذر ١٣٩٨        ساعت:     ١١:١٧

 


خروج




پربازدیدترین

سامانه فروش آرد سایر مصارف آزاد شد!

اختصاصی/ به گفته یک منبع آگاه عملکرد سامانه فروش آرد سایر مصارف تا پایان آذرماه به روال سابق بازخواهد گشت.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۹/۲۱
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۵,۵۱۶ up
chf فرانک سويس ۴۲,۷۶۱ up
sek کرون سوئد ۴,۴۷۴ up
nok کرون نروژ ۴,۶۱۷ up
dkk کرون دانمارک ۶,۲۶۲ up
inr روپيه هند ۵۹۵ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۳۲۱ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۰۹۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۶۹۱ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۸۱ up
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۶ up
cad دلار کانادا ۳۱,۸۹۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۶۴۶ up
zar راند ۲,۸۶۴ up
try لير ترکيه ۷,۲۳۹ up
rub روبل روسيه ۶۶۴ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۴ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۹۰۷ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۵ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۹۶۹ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۸۲ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۲۲ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۹۶۱ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۸۹ down
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۷۹ up
cny یوان چين ۵,۹۷۴ up
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۹,۰۷۵ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۱۱۰ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۳۷۱ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۴۰ eq
eur یورو ۴۶,۸۰۲ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۸۸۲ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۵۹۸ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۹۵ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۶ up
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۸۹۱ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۰ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۷۸۰ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۴ up
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:
صنعت ماکارونی کشور نیاز به گندم دوروم دارد در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
افزایش قیمت نان در زنجان در دست بررسی است مدیرکل شرکت غله استان زنجان:
دولت هزینه تولید آسیابانی را مدیریت کند مدیرعامل کارخانه آرد بارانا:
شرکت برای حمل آرد ضررهای میلیاردی می دهد مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس در گفت وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.