دکتر زهرا عبداللهی در جشنواره نان طیب مطرح کرد:
40درصد نانوایان سنتی کشور از جوش شیرین استفاده میکنند/ استاندارد نمک در 65 درصد از نانواییهای کشور رعایت میشود
اختصاصی/ به گزارش غلات نیوز به نقل از ستاد خبری جشنواره نان طیب، مراسم بزرگداشت روز ملی نان از صبح امروز در حرم مطهر رضوی با حضور مقامات مسئول و نانوایان سراسر کشور در حال برگزاری است؛
عبداللهی با بیان اینکه درحال حاضر 40 درصد از نانوایان سنتی کشور در فرایند تولید نان از جوش شیرین استفاده میکنند، افزود: متاسفانه جوش شیرین مضرات فراوانی دارد که مهمترین آن سوءهاضمه و زخم دستگاه گوارش است.
وی با اشاره به مشخصههای یک نان سالم ادامه داد: نان سالم نانی است که سوخته نباشد چرا که سوختگیهای روی سطح نان، خطر ایجاد سرطان را به دنبال دارد.
دبیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه گفت: باتوجه به اینکه نان قوت غالب جامعه است، در حال حاضر 6 گرم نمک از طریق مصرفآن وارد بدن انسان میشود درحالیکه به طور استاندارد کل نمک مصرفی در طول روز باید کمتر از 5 گرم باشد و متاسفانه یکی از علل شیوع بیماری فشارخون در جامعه، مصرف نان شور است.
عبداللهی خاطرنشان کرد: البته تلاشهای بسیاری در راستای کاهش نمک نان از طریق وزارت بهداشت صورت گرفته ودر همین راستا، گروه تخصصی بهبود و کیفیت سلامت نان هم تشکیل شده است.
به گفته وی، کاهش میزان نمک نان، اقدامی بزرگ از سوی وزارت بهداشت بود و در حال حاضر در 65 درصد از نانواییهای کشور، درصد استاندارد نمک رعایت میشود و به واسطه این اقدام، نمک دریافتی جامعه،روزانه 3 گرم تقلیل یافته است.
عبداللهی در بخش پایانی اظهاراتش با تاکید بر استانداردسازی تنورهای پخت گفت: تلاش ما این است کهبتوانیم گامی بسیار بزرگ در جهت سلامت مردم برداریم.
این گزارش درحال تکمیل است...
تاریخ: يکشنبه ١٩ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١٣:١٦
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|