رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور در گفتوگو با غلات نیوز:
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور
اختصاصی/ دکتر جلالالدین میرزای رزاز بیان کرد: متاسفانه95 درصد از نان تولیدی کشور، سفید است و سیاست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور است.
وی افزود: سیاست انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور است که همه نهادهای سیاستگذار و دستگاههای ذیربط باید همگام با یکدیگر در این مسیر گام بردارند.
میرزای رزاز با تاکید بر حذف آرد سفید از چرخه تولید نان و تزریق آرد کامل به واحدهای خبازی ادامه داد: اصلاح وضعیت نان جامعه، امری ضروری است که متولیان امر باید جهت تحقق آن برنامهریزیهای لازم راارائه دهند. در کنار آن باید آموزشهای لازم و اقدامات پیرامون فرهنگسازی به منظور تشویق مردم برای مصرف نان کامل و حذف نان سفید از سفره صورت گیرد.
تاریخ: سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٢٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|