مدیرعامل شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز مطرح کرد:
مشارکت کارخانه ها در خرید گندم, زمینه ساز اجرای طرح آزاد سازی
اختصاصی/ شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز وابسته به بنیاد برکت، در سال 95 در هفته دولت به دست استاندار خوزستان افتتاح گردید. این کارخانه هم اکنون از سیلوی ذخیرهسازی گندم به ظرفیت 22 هزار و 50 تن برخوردار است و آرد کارخانه به استانهای تهران، اصفهان، لرستان و حتی جزیره کیش ارسال میگردد.
شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز از مدرنترین کارخانههای استان به شمار میآید و از ظرفیت تولید روزانه 700 تن آرد برخوردار است. گلی با اشاره به این مطلب گفت: متأسفانه با توجه به ظرفیتهای بالقوهای که کارخانه در حوزه تولید از آن برخوردار است، در حال حاضر صرفاً 150 تن تولید در روز داریم. سهمیه گندم یارانهای ما بسیار ناچیز است و در طول هفته، صرفاً 2 تا 3 روز کار میکنیم و متأسفانه درآمد این میزان از تولید حتی کفاف هزینههای جاری شرکت را نمیدهد مضاف بر اینکه هزینههای سنگین بدهیهای بانکی هم باری اضافه بر دوش کارخانههاست.
گلی با تأکید بر اینکه خرید مستقیم گندم از کشاورز از سوی بخش آسیابانی، زمینهساز اجرای طرح آزادسازی در صنعت آرد خواهد شد، بیان کرد: این اقدام بسترهای لازم را برای آزادسازی سالم فراهم خواهد کرد. در واقع اگر قرار به خرید مستقیم گندم از کشاورزان باشد، این کارخانههای آرد هستند که باید وارد عمل شوند زیرا مصرفکننده واقعی و اصلی این کالا هستند.
حسین داعینژاد، مدیر تولید شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز با بیان اینکه برای پروسه آسیابانی خوب ابتدا باید مواد اولیه خوب در اختیار داشته باشیم، اظهار کرد: گندمهای شمال استان خوزستان عموماً از کیفیت بالاتری برخوردارند و باید اهتمام ویژهای صورت گیرد تا گندمهایی مطلوب به کارخانه برسد و دست ما برای تولید آردی با کیفیت ایدهآل باز باشد.
داعی نژاد با بیان اینکه شرکت تولیدی غنچه اهواز همواره عرضه آرد یکنواخت کیفی را اولویت امر خود قرار داده است، اظهار کرد: طبیعتاً وقتی یک واحد آسیابانی قدرت اختلاط در اختیار نداشته باشد، نمیتواند یکنواختی آرد تولیدی خود را حفظ کند.
مدیر تولید شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز در ادامه با تأکید بر اهمیت تعامل میان کارخانه و نانوا خاطرنشان کرد: ارتباط میان کارخانه و نانوا تأثیر مستقیم خود را روی کیفیت آرد خواهد گذاشت. نظرات نانوایان در تولید آرد به ما بسیار کمک میکند و موجب میشود نقاط ضعف خود را در آرد برطرف نماییم.
صفری، مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت شرکت تولیدی آرد غنچه اهواز بیان کرد: در واقع مدیران کنترل کیفیت، نماینده استاندارد و مسئولین فنی نماینده اداره نظارت بر مواد غذایی در شرکت های تولیدی آرد هستند که نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت محصول تولیدی از ابتدای ورود ماده اولیه (گندم) به کارخانه تا انتها و خروج محصول نهایی، به آنها سپرده شده است.
وی در خاتمه به ضرورت حضور مسئولین فنی و مدیران کنترل کیفیت شرکت های تولیدکننده آرد در دورههای تخصصی آموزشی اشاره نمود و اظهار کرد: متأسفانه انجمن صنفی مسئولین فنی در خوزستان بسیار ضعیف عمل میکند در حالی که ارتباط مسئولین فنی آرد با یکدیگر بسیار مهم است بالاخص ارتباط مسئولین فنی باسابقه با یکدیگر که میتواند به انتقال تجربیات و نظرات کمک کند و در نهایت ارتقاء کیفیت آرد را به دنبال دارد.
تاریخ: دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٨ ساعت: ١١:٣٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|