کاهش تخلف نمکی در یزد
اختصاصی/ مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی استان یزد گفت: به واسطه فعالیت کارگروه کنترل نمک نان در استان یزد، مصرف نمک در واحدهای خبازی، کنترل شده و هماکنون میزان تخلفات پیرامون این موضوع در واحدهای خبازی نسبت به سنوات قبل کمتر شده است.
وی با اشاره به فعالیت کارگروه کنترل نمک نان در 5 محور افزود: ارتقاء کیفیت گندم، اصلاح وضعیت حمل و نقل، استانداردسازی تولید آرد و پخت نان و اعمال نظارتهای بهداشتی بر پروسه مصرف نمک در واحدهای نانوایی از جمله محورهای فعالیت این کارگروه است.
مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی استان یزد ادامه داد: در مدت 2 سال فعالیت کارگروه کنترل نمک نان، اقداماتی از قبیل آموزش کلیه نانوایان استان، افزایش ظرفیت سیلوهای استاندارد و پایش و نظارت بر استانداردسازی کارخانههای آرد استان صورت گرفته است.
دکتر جعفری با اشاره به کاهش استاندارد نمک مصرفی در نان از 1/8 درصد به یک درصد تصریح کرد: در حال حاضر میزان نمک مصرفی در واحدهای خبازی کنترل شده و تخلفات پیرامون مصرف نمک در نانواییها نسبت به سنوات قبل کاهش یافته است.
تاریخ: دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٣٩
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|