اقدام استان مازندران برای افزایش سبوس نان
اختصاصی/ مدیر توزیع و فروش اداره کل غله استان مازندران گفت: به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و صرفه جویی در مصرف گندم استان، تولید آرد و نان سبوس دار از ابتدای مهرماه در استان مازندران اجباری شده است.
وی افزود: پیش از اجرای این طرح در کلیه واحدهای خبازی استان به ویژه نان سنگک از آرد 18 درصد سبوس گیری شده استفاده می شد و طرح افزایش سبوس نان به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه و صرفه جویی در گندم اجرایی شده است.
مدیر توزیع و فروش اداره کل غله استان مازندران ادامه داد: این قانون از نیمه اول آبان ماه نیز برای نانوایان یارانه ای هم به اجرا درخواهد آمد.
تاریخ: چهارشنبه ١٧ مهر ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٠١
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|