مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان همدان:
گندمهای ضعیف موجب کاهش کیفیت آرد و نان شده است/ نانوا در کیفیت نان صد درصد نقش دارد
اختصاصی/ رحمانیفر در خصوص کاهش کیفیت آرد و نان در استان بیان کرد: در حال حاضر گندمهای سال جاری به واحدهای آردسازی استان تزریق شده و با توجه به اینکه متأسفانه به دلیل خشکسالی گندمهای امسال از میزان گلوتن و ایندکس خوبی برخوردار نیستند. در برخی از مناطق استان با مشکل کیفیت آرد و نان روبرو هستیم.
مدیرکل شرکت غله وخدمات بازرگانی استان همدان در ادامه تصریح کرد: سابقاً طبق قرارداد میان شرکت غله و سازمان فنی و حرفهای نانوایان تحت آموزش قرار میگرفتند و اگرچه این دورهها به صورت رایگان برگزار میشد اما متأسفانه نانوایان چندان استقبال نمیکردند. در حال حاضر هم سازمان فنی و حرفهای آمادگی لازم را برای برگزاری مجدد دورههای آموزش نانوایان در استان دارد.
تاریخ: يکشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٤٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|