صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تهران مطرح کرد:

  نقش نمایشگاه صنعت آرد و نان در فرهنگ‌سازی اصلاح الگوی تولید و مصرف

  اختصاصی/ بهمن حسین‌زاده گفت: برپایی نمایشگاه صنعت آرد و نان می‌تواند به فرهنگ‌سازی اصلاح الگوی تولید و مصرف غلات، آرد و نان در کشور کمک کند.

            

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تهران در حاشیه افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان و هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی شیرینی و شکلات در جمع اصحاب رسانه بیان کرد: هجدهمین نمایشگاه بین‌الملی شیرینی و شکلات با حضور 11 شرکت خارجی و 270 شرکت داخلی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه صنعت شیرینی و شکلات در ایران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، افزود: این صنعت توانسته سال گذشته حدود 800 میلیون دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد.
حسین‌زاده با بیان اینکه نمایشگاه آرد و نان با بیش از 90 شرکت داخلی و خارجی برگزار می‌شود، اظهار کرد: برپایی نمایشگاه صنعت آرد و نان می‌تواند به فرهنگ‌سازی اصلاح الگوی تولید و مصرف غلات، آرد و نان و افزایش سطح فعالیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در صنعت غلات، آرد و نان کمک بسیاری کند.
مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تهران در ادامه با بیان اینکه نباید بازار 400 میلیون نفری کشورهای همسایه در حوزه نان را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: باید در حوزه‌هایی که امکان صادرات و ارزآوری برای کشور وجود دارد، از جمله نان‌های صنعتی ورود کرد و برپایی نمایشگاه صنعت آرد و نان می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

 

                                     تاریخ:      جمعه ٢٢ شهريور ١٣٩٨        ساعت:     ١٣:٠٧

 


خروج




دستورالعمل اندازه الک خرید گندم ذیل جدول پاکی ابلاغ می‌شود

سرپرست مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران از نهایی شدن اندازه الک برای خرید تضمینی گندم در سالِ‌زراعی 99-98 خبر داد و گفت: مش الک جدید در ذیل جدول پاکی قیدخواهد شد و توسط سازمان برنامه ابلاغ می‌شود.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۶۵۲ up
chf فرانک سويس ۴۳,۳۹۸ up
sek کرون سوئد ۴,۴۱۰ down
nok کرون نروژ ۴,۶۹۶ down
dkk کرون دانمارک ۶,۲۳۸ up
inr روپيه هند ۵۹۱ down
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۲۲۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۱۶۰ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۱۹۲ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۴۰۴ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۵ up
cad دلار کانادا ۳۲,۱۶۷ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۷,۷۴۹ down
zar راند ۲,۸۹۳ down
try لير ترکيه ۷,۰۹۱ down
rub روبل روسيه ۶۸۲ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۲۵ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۸۲۷ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۱ up
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۴ up
sgd دلار سنگاپور ۳۱,۱۳۷ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۴۹۰ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۷ eq
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۹ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۷۳۱ down
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۵۶ up
lyd دينار ليبی ۳۰,۰۰۹ up
cny یوان چين ۶,۰۹۳ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۳۹۶ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۳۲۲ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۶,۰۲۴ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ up
eur یورو ۴۶,۶۰۶ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۶۲ up
gel لاری گرجستان ۱۴,۶۰۸ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۷۴ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۹,۸۲۴ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۳۵۶ down
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۱,۹۶۷ down
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛
95 درصد از نان تولیدی کشور سفید است/ سیاست انستیتو، حرکت به سوی اصلاح وضعیت نان کشور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت‌وگو با غلات نیوز:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.