صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 مدیرکارخانه آرد کوثر:

  با ادامه روال فعلی در صنعت آرد، واحدهای آسیابانی یکی پس از دیگری از چرخه تولید خارج می‌شوند

  اختصاصی/ کارخانه آرد کوثر (شرکت امیدیار) در سال 1373 و ابتدا با ظرفیت تولید 45 هزار تن، فعالیت آسیابانی خود را آغاز نموده و هم اکنون از ظرفیت تولید 153 هزار تن و نیز ظرفیت ذخیره‌سازی 30 هزار تن برخوردار است.

            

حمیدرضا رضایی، مدیر کارخانه در گفت‌وگو با غلات نیوز بیان کرد: در کنار ظرفیت ذخیره‌سازی کارخانه، در سال 91 نیز سیلوی 66 هزار تنی متعلق به دولت را با مشارکت کارخانه آرد کنگان خریداری نمودیم که این سیلوی بتنی در جنوب شهر زاهدان در جاده شهرستان خاش قرار دارد.
وی گفت: قبل از سال 95 سهمیه آرد برخی کارخانه‌های استان به نسبت سایر واحدهای تولیدی بالاتر بود و همین مسأله باعث شده بود برخی کارخانه‌ها در آستانه خارج شدن از چرخه تولید قرار گیرند. به همین خاطر تفاهم‌نامه‌ای میان صنف آردسازان استان منعقد گردید و بر اساس آن طبق ظرفیت هر واحد آسیابانی، سهمیه‌ها تعریف و مشخص شد. بر اساس آن تفاهم‌نامه، 3 هزار و 500 تن سهمیه آرد یارانه‌ای و حدوداً هزار تن سهمیه آرد نیمه‌یارانه‌ای به کارخانه ما تعلق گرفت که البته این واحد تولیدی از توانایی تولید با میزان بالاتر نیز برخوردار است.
رضایی افزود: خوشبختانه سهمیه آرد تولیدی در بخش آزاد در داخل استان کاملاً جذب می‌شود و گاهی مشتریانی از شهرهای بم و ریگان هم از ما خریداری می‌کنند.
به گفته وی، کارخانه آرد کوثر هم اکنون آمادگی حضور در بازارهای صادراتی و رقابت در این عرصه را دارد اما با توجه به شرایط فعلی و بسته بودن مسیرهای صادراتی، عملاً گام برداشتن در این مسیر توجیه اقتصادی نخواهد داشت.
رضایی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص دغدغه‌ها و چالش‌های آسیابانی این واحد تولیدی تصریح کرد: متأسفانه از سال 93 تا کنون در نرخ آرد بازنگری صورت نگرفته در حالی که با یک محاسبه، می‌توان دریافت از همان سال تا کنون تمام هزینه‌های تولید برای واحدهای آسیابانی چندین برابر شده است. متأسفانه هزینه‌ها رو به افزایش و درآمد رو به کاهش است و این برای آردسازان کشور یک معضل بزرگ به شمار می‌آید.
وی ادامه داد: قیمت جدید سبوس با نرخ 1250 تومان از سوی کارگروه صنایع آرد ایران مصوب گردیده اما وزیر محترم جهاد کشاورزی با این قیمت مخالفت می‌کند و معتقد است سبوس باید به همان نرخ 840 تومان به فروش برسد. این در حالی است که قیمت سبوس در قیمت جدید شیر بین 1100 تا 1300 تومان لحاظ شده اما متأسفانه دوستان جهاد کشاورزی زیر بار این قیمت (1250 تومان) نمی‌روند! قطعاً اگر قیمت 1250 تومان برای فروش سبوس لحاظ گردد، بخشی از کسری‌های هزینه‌هایمان جبران خواهد شد.
رضایی با اشاره به عرضه آرد نیمه یارانه‌ای در سطح کشور با نرخ‌های متفاوت افزود: متأسفانه آرد نیمه‌یارانه‌ای در کشور با قیمت‌های متفاوت عرضه می‌شود. این در حالی است که هزینه تولید برای واحدهای آسیابانی به صورت یکسان افزایش یافته لذا به منظور رعایت عدالت باید قیمت آرد یکسان‌سازی شود.
وی در ادامه اظهار کرد: معضل دیگر کارخانه، خالی بودن سیلوها از گندم است. خوشبختانه شرکت غله استان در تأمین گندم همکاری خوبی با ما دارد اما انتظارمان این است که به منظور تأمین ذخایر کارخانه و نیز تأمین بخشی از هزینه‌هایمان، شرکت غله در ذخیره‌سازی گندم در کارخانه با ما همکاری نماید.
مدیر کارخانه آرد کوثر در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه اگر صنعت آردسازی با روال فعلی و بدون حمایت و نگاه ویژه دولت پیش رود، صنایع آردسازی یکی پس از دیگری از چرخه تولید خارج خواهند شد، گفت: دستگاه‌های متولی باید به فکر تولیدکننده باشند. اینکه حمایت‌ها فقط در حد حرف مطرح می‌شود و در عمل هیچ‌گونه اقدامی صورت نمی‌گیرد، مشکلات ما را حل نمی‌کند. حداقل انتظار ما این است که هزینه‌های تمام شده تولید را محاسبه و با قیمت آرد مقایسه کنند!



 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ٢٠ شهريور ١٣٩٨        ساعت:     ١٣:٠٦

 


خروج




سهم صنعت آرد از صادرات 800 میلیون دلاری سال گذشته چقدر است؟

اختصاصی/ چندی پیش مدرس خیابانی، قائم مقام وزیرصمت در اموربازرگانی، در جشنواره ملی برگزیدگان گندم، آرد ونان شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد که محصولات این زنجیره در ایران، به بیش از 66 کشور دنیا صادر می‌شود. به گفته وی در سال گذشته، صادرات محصولات گندم، آرد ونان و مشتقات آرد800 میلیون دلار برای کشور ارزآوری داشته است...

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۴,۵۴۴ up
chf فرانک سويس ۴۲,۹۷۱ up
sek کرون سوئد ۴,۳۱۸ eq
nok کرون نروژ ۴,۴۸۵ down
dkk کرون دانمارک ۶,۱۱۰ up
inr روپيه هند ۵۸۶ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۷,۰۰۸ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۷,۲۳۵ down
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۰۲۰ up
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۹۲ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ eq
cad دلار کانادا ۳۱,۶۲۹ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۵۲۵ down
zar راند ۲,۷۵۹ down
try لير ترکيه ۶,۸۲۹ down
rub روبل روسيه ۶۴۴ down
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۰ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۷,۶۹۴ down
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ eq
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ up
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۰۴۲ down
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۴۴ up
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۱۲ up
mmk کيات ميانمار (برمه) ۳۰ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۴۰۱ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۸۱۲ up
lyd دينار ليبی ۲۹,۷۴۱ down
cny یوان چين ۵,۹۷۳ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۱,۸۷۷ down
myr رينگيت مالزی ۹,۹۰۶ down
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۴,۵۷۳ down
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ eq
eur یورو ۴۵,۶۴۴ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۱,۱۱۶ down
gel لاری گرجستان ۱۵,۰۶۶ up
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۳,۰۱۵ down
afn افغانی افغانستان ۵۴۶ down
byn روبل جديد بلاروس ۱۸,۸۴۱ down
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۸ up
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۲,۳۲۶ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۳ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ eq
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

رنگ آرد ملاک سبوس دار بودن آرد نیست مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان:
تلاش برای حفظ کیفیت در زنجیره گندم، آرد و نان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان مطرح کرد؛
اشاعه فرهنگ نان کامل تنها به حرف نیست، باید عملیاتی شود نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:
واسطه‌ها، دردسرساز تولید در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
کیفیت آرد در تبریز متوسط است مدیرکل غله آذربایجان شرقی:
سنگ‌اندازی‌های اداره دارایی شهرستان، دغدغه‌ای بزرگ برای ما مدیرعامل کارخانه آرد وحدت سراوان مطرح کرد:
ترکیب کامل پرمیکس احتمال هرگونه حساسیتی را منتفی می‌کند رئیس کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران:
ضرورت تشکیل اتحادیه کشوری نانوایان در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد؛

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
فخر زنجان
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.