مدیرکل شرکت غله استان همدان:
گندمهای استان، استانداردهای لازم خبازی را دارد/ کاهش کیفیت نان به عدم انگیزه نانوا برمیگردد
علی رحمانیفر با بیان اینکه گندمهای استان همدان استانداردهای لازم را برای خبازی دارند، گفت: دلیل کاهش کیفیت نان، ثبات چندین ساله نرخ و نیز عدم انگیزه نانوایان برای تولید نان کیفی است.
به گفته رحمانیفر، همدان در تولید گندم و تأمین نیاز استان به خودکفایی رسیده و هماکنون گندم این استان به سایر نقاط کشور ارسال میگردد.
وی در خصوص وضعیت مهارت پخت در میان نانوایان همدان اظهار کرد: متأسفانه نانوایان استان چندان با علم روز و مهارتهای پخت آشنایی ندارند. در زمانی هم که شرکت بازرگانی دولتی ایران به منظور برگزاری دورههای آموزشی نانوایان با سازمان فنی و حرفهای قرارداد داشت، نانوایان ما چندان از حضور در این دورهها استقبال نکردند که دلیل آن به ثبات نرخ نان و عدم انگیزه برای ارتقاء کیفیت از سوی این صنف برمیگردد.
تاریخ: چهارشنبه ١٣ شهريور ١٣٩٨ ساعت: ١٣:٤٤
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|