مدیرعامل کارخانه آرد مریانجکار:
نقش نانوایان در کیفیت نان بسیار پررنگ است
اختصاصی/مهدی کریمی با تأکید بر اینکه مهارت نانوایان در افت یا ارتقاء کیفیت نان تولیدی بسیار اثرگذار است، گفت: در گذشته پروسه مهم عملآوری خمیر در واحدهای نانوایی به درستی رعایت میشد اما متأسفانه نانوایان امروزی با بهکارگیری افزودنیهای شیمیایی و بدون صرف وقت، این پروسه را طی میکنند که قطعاً روی کیفیت نان مؤثر است.
کریمی در خصوص نارضایتی نانوایان از کاهش کیفیت آرد در سنوات اخیر گفت: حدوداً یک ماه است که درصدی از گندمهای تازه، وارد پروسه استحصال آرد شده و این امر دلیل اصلی سست شدن آردهاست.
وی خاطرنشان کرد: غالباً گندمهای تولیدی در مناطق مختلف استان همدان نوسان کیفی دارند و نیاز است تا مجموعاً گندمهای استان اختلاط شده و در اختیار کارخانهها قرار گیرد اما قطعاً اگر از استانهای برخوردار گندم به همدان تزریق میشد، وضعیت کیفیت آردهای استان بهتر بود.
تاریخ: سه شنبه ١٢ شهريور ١٣٩٨ ساعت: ١٢:٠٢
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|