رئیس هیأت مدیره شرکت بهبوددهندههای آرد و نان آردیا مطرح کرد:
روشهای اصلاح و ارتقاء کیفیت آرد بدون استفاده از اصلاحکننده
اختصاصی/دکتر نخچیان با بیان اینکه اگر کارخانههای آردسازی، گندم مطلوب در اختیار داشته باشند، نیاز به اصلاحکنندهها نخواهند داشت، گفت: بهترین و کمهزینهترین راه برای جبران کمبود کیفیت، تامین گندم کیفی است اما چون برخی از نقاط کشور به گندم کیفی دسترسی ندارند، استفاده از اصلاحکنندهها برای کیفیسازی آردشان ضروری میشود.
وی ادامه داد: روش دیگر، نگهداری آرد تولید شده در یک بازه زمانی در انبارهای کارخانههاست به صورتی که آرد در مدت زمانی 15 روزه در کارخانهها دوره خواب را طی کرده سپس در بازار توزیع شود اما معمولا این اتفاق در واحدهای آردسازی و یا واحدهای نانوایی نمیافتد که یکی از دلایل آن، نبود فضا و سرمایه در گردش کافی است.
تاریخ: دوشنبه ٢٤ تير ١٣٩٨ ساعت: ٠٩:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|