صفحه اصلی > اخبار 


نسخه چاپي      ارسال به دوست



 

  روشی ابتکاری در کشت گندم با بازدهی بالا و هزینه پایین

  روش «نم کار» در کشت گندم برخلاف روش سنتی است یعنی ابتدا زمین آبیاری، سپس گندم کشت می شود که این روش در استهبان اجرا شده و افزون بر بالارفتن میزان تولید موجب کاهش هزینه ها نیز شده است.

            

به گزارش غلات نیوز از ایرنا، کشت گندم به روش نم کار در مزرعه الگو و همزمان در مزرعه سنتی در دو قطعه زمین هر کدام یک هکتار در استهبان صورت گرفت و آنگونه که رئیس مرکز خدمات و آموزش کشاورزی این شهرستان اعلام کرد این روش نسبت به روش سنتی منجر به ۲۰ درصد افزایش برداشت شده، بدون اینکه هیچ گونه هزینه اضافی برای کشاورزان به همراه داشته باشد.

مصطفی شرافت روز چهارشنبه به ایرنا گفت: روش نم کار برای اولین بار در مزرعه الگو به کمک حسن بادام شکن از کشاورزان استهبان و کارشناسان جهاد کشاورزی و همزمان در مزرعه ای دیگر با تمام شرایط یکسان حتی ساعت آبیاری و مبارزه با آفات و کوددهی یکسان اجرا و مقایسه شد که نشان داد مزرعه الگو با روش کشت نم کار، محصول بیشتر داده است.
وی اظهار داشت: در کشت جدید طول هر خوشه افزایش دو سانتی متری داشت و تعداد دانه در چهار خوشه در روش سنتی ۹۹ دانه و در مزرعه الگویی ۱۶۶ دانه بود و در شرایطی به مرحله برداشت رسیدیم که رقم بذر سیروان استفاده شد و همه شرایط کوددهی و میزان آبیاری و مبارزه با آفات و علف هرز در یک تاریخ برای هر دو مزرعه انجام شد.
شرافت بیان کرد: مستندات طرح انجام و به سازمان جهاد کشاورزی فارس ارسال و تایید شده که در تلاش هستیم بودجه ای برای حمایت از این طرح تخصیص یابد.
رئیس مرکز خدمات و آموزش کشاورزی استهبان گفت: با دعوت از کشاورزان کلاس های آموزشی متعددی برای آنان برگزار خواهد شد و جزئیات و طرح اطلاعات لازم در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
استهبان در ۱۶۰ کیلومتری شرق شیراز است.

 

                                     تاریخ:      چهارشنبه ١٢ تير ١٣٩٨        ساعت:     ١٠:١٠

 


خروج




روند کند فروش گندم روسیه، به نفع ایالات متحده

روسیه در سال 2018-2017 به صادرات 41 میلیون تن گندم پرداخت و به بزرگ‌ترین صادرکننده گندم جهان تبدیل شد که بازار ایالات متحده و اتحادیه اروپا را از آن‌ها گرفت. اما از آن زمان، حجم صادرات کاهش پیدا کرده است.

نرخ ارز

نرخ ارز    ۱۳۹۸/۰۷/۲۵
usd دلار آمريکا ۴۲,۰۰۰ eq
gbp پوند انگليس ۵۳,۸۵۰ up
chf فرانک سويس ۴۲,۲۶۷ up
sek کرون سوئد ۴,۲۹۶ up
nok کرون نروژ ۴,۵۸۱ down
dkk کرون دانمارک ۶,۲۲۷ up
inr روپيه هند ۵۸۹ up
aed درهم امارات ۱۱,۴۳۷ eq
kwd دينار کويت ۱۳۸,۳۳۵ up
pkr100 يکصد روپيه پاکستان ۲۶,۸۶۸ up
jpy100 یکصد ين ژاپن ۳۸,۶۲۳ down
hkd دلار هنگ کنگ ۵,۳۵۴ down
omr ريال عمان ۱۰۹,۲۳۳ down
cad دلار کانادا ۳۱,۸۰۷ up
nzd دلار نيوزيلند ۲۶,۴۳۶ up
zar راند ۲,۸۱۴ eq
try لير ترکيه ۷,۱۳۹ up
rub روبل روسيه ۶۵۶ up
qar ريال قطر ۱۱,۵۳۹ eq
iqd100 يکصد دينار عراق ۳,۵۳۴ up
syp لير سوريه ۸۲ eq
aud دلار استراليا ۲۸,۴۹۸ up
sar ريال سعودی ۱۱,۲۰۰ down
bhd دينار بحرين ۱۱۱,۷۰۳ down
sgd دلار سنگاپور ۳۰,۶۸۸ up
bdt100 يکصد تاکای بنگلادش ۴۹,۵۷۰ down
lkr10 ده روپيه سريلانکا ۲,۳۰۸ down
mmk کيات ميانمار (برمه) ۲۸ eq
npr100 يکصد روپيه نپال ۳۶,۵۹۸ up
amd100 يکصد درام ارمنستان ۸,۷۹۸ down
lyd دينار ليبی ۲۹,۷۷۰ up
cny یوان چين ۵,۹۱۷ down
thb100 يکصد بات تايلند ۱۳۸,۳۵۳ up
myr رينگيت مالزی ۱۰,۰۲۸ up
krw1000 يک هزار وون کره جنوبی ۳۵,۴۰۹ up
jod دينار اردن ۵۹,۲۳۹ down
eur یورو ۴۶,۵۲۲ up
kzt100 يکصد تنگه قزاقستان ۱۰,۷۷۰ down
gel لاری گرجستان ۱۴,۱۴۷ down
idr1000 يک هزار روپیه اندونزی ۲,۹۶۶ up
afn افغانی افغانستان ۵۳۸ up
byn روبل جديد بلاروس ۲۰,۵۷۲ up
azn منات آذربايجان ۲۴,۷۵۷ down
php100 يکصد پزوی فيليپين ۸۱,۶۱۲ up
tjs سومونی تاجيکستان ۴,۳۳۵ eq
vef بوليوار جديد ونزوئلا ۴,۲۰۶ eq
tmt منات جدید ترکمنستان ۱۲,۰۰۰ up
منبع : بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

گفتگو

صنعت ماکارونی کشور نیاز به گندم دوروم دارد در گفت‌وگو با غلات نیوز مطرح شد:
افزایش قیمت نان در زنجان در دست بررسی است مدیرکل شرکت غله استان زنجان:
دولت هزینه تولید آسیابانی را مدیریت کند مدیرعامل کارخانه آرد بارانا:
شرکت برای حمل آرد ضررهای میلیاردی می دهد مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس در گفت وگو با غلات نیوز:
اصلاح الگوی تولید و مصرف نان کامل با حضور باشگاه هواداران نان کامل در نمایشگاه ایبکس محقق شد:
آسیابانان نیاز به نگاه ویژه دولت دارند مدیرعامل کارخانه وحدت سراوان:

نظرسنجی

دلیل استقبال مردم از نان سفید چیست؟

عدم آگاهی مردم
عدم تمایل نانوا به استفاده ار آرد تیره
صرفا زیبا بودن نان

 

صوتی

تابان
آذر-غله
آردیا
مرشدی
پویان
 نان سحر
صنایع پخت مشهد
مریانج کار
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.