مدیر بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان خبر داد:
کاهش مصرف نمک و غنیسازی آرد با اسید فولیک و آهن با طرح جامع نان سالم
اختصاصی/حمیدرضا گلزاری گفت: آنچه در تحقق اجرای طرح جامع نان سالم برای ما اهمیت داشت و دغدغه اصلی مرکز بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان بود، کاهش مصرف نمک و نیز غنیسازی آرد با اسید فولیک و آهن بود.
مدیربهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتوگو با غلات نیوز با اشاره به نقش دانشگاه علوم پزشکی در طرح جامع نان سالم اظهار کرد: در زنجیره اجرای این طرح، بهبود وضعیت در بخش کارخانههای آردسازی و واحدهای نانوایی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بود که خوشبختانه به کمک شرکت غله استان محقق گردید.
در حوزه کارخانههای آردسازی اقداماتی از قبیل بهسازی کارخانهها، مکانیزه کردن ماشینآلات و سیلوهای ذخیرهسازی گندم و همچنین پررنگ کردن نقش مسئولین فنی و درجهبندی واحدهای آردسازی و نانوایی صورت گرفت.
وی افزود: در بخش نانواییها، بهسازی واحدهای نانوایی، تشکیل کمیتهای به جهت استانداردسازی متراژ نانواییها، همچنین الزام رعایت بهداشت فردی و بهداشت لوازم و ابزار کار، تعبیه محیطی با دمای مناسب برای نگهداری آردها و تجهیز واحدها به سرویس بهداشتی نیز صورت گرفت.
مدیر بهداشت محیط حرفهای دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه بیان کرد: مرکز بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کرمان در راستای طرح جامع نان سالم و تحقق کیفیت و سلامت نا، نمونهبرداری از نانهای تولید شده به جهت انجام آزمایشهای مربوط به استفاده از افزودنیهای شیمیایی و غیرمجاز را شدت بخشید و خوشبختانه در حال حاضر با اطمینان میتوانیم بگوییم که نان کرمان از شرایط کاملاً بهداشتی و استاندارد برخوردار است.
گلزاری در خاتمه گفت: مرکز سلامت محیط کار استان کرمان، ساماندهی واحدهای سنتی تولید نان را از سال 96 آغاز نموده است و خوشبختانه کارشناسان مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت طی بازدیدی که از استان کرمان داشتند، رتبه بالای سلامت و کیفیت نان استان را در سطح کشور صراحتاً مشاهده و اعلام نمودند.
تاریخ: شنبه ٢٥ خرداد ١٣٩٨ ساعت: ١٠:٠٠
پربازدیدترین
گزارش
آخرین اخبار
نرخ ارز
گفتگو
نظرسنجی
|